Włochy, Martina Franca
...Caciocavallo Semipiccante to ser wysokiej jakości ser, ceniony przez smakoszy za doskonałą równowagę między słodyczą a aromatem. Dojrzewający przez 120 dni, ten caciocavallo produkowany jest z pełnotłustego mleka krowiego i ma kształt kropli z główką. Cienka i gładka skórka przyjmuje alabastrowe odcienie w miarę starzenia, podczas gdy pasta staje się zwarta i łuskowata. Smak jest aromatyczny i przyjemny, z nutą pikantności, która czyni go wyjątkowym. Idealny dla tych, którzy cenią sery o wyrazistym charakterze, ten caciocavallo jest symbolem tradycji serowarskiej południa.
...półtwarde i miękkie sery według uznania (od caciotte po Parmigiano Reggiano i Grana Padano). Wyposażony w: Specjalne ostrza do krojenia „rock”: dla wyników porównywalnych z krojeniem ręcznym (powierzchnia produktu pozostaje szorstka, podobnie jak przy krojeniu ręcznym, a produkt zachowuje swoje cechy organoleptyczne). Gładkie ostrza: do wszystkich rodzajów serów półtwardych i miękkich. Wyprodukowano zgodnie z regulacjami CE głębokość: 510 mm szerokość: 460 mm wysokość: 900 mm...
Włochy, Cadorago
...Sacco System, firma specjalizująca się w produkcji fermentów mlecznych dla sektora mleczarskiego, produkuje szereg liofilizowanych i mrożonych fermentów mlecznych, które zostały zaprojektowane specjalnie do produkcji serów twardych, w szczególności do produkcji serów o zawartości wilgoci w suchej substancji nie tłustej wynoszącej 56%: - Grana Padano - Emmental - Gruyere - Comtè - Pecorino twarde Odwiedź stronę https://www.saccosystem.com/, aby pobrać broszury!
Włochy, Sant'ilario D'enza
... typów. Oprócz standardowego Parmigiano Reggiano produkujemy Parmigiano Reggiano Biologico, ten certyfikowany jako „Prodotto di Montagna” oraz wreszcie „Solo di Pezzata Rossa Italiana”. Nasza gama serów jest szeroka i zróżnicowana: wśród najpopularniejszych DOP oferujemy Grana Padano i Pecorino Romano, proponujemy również sery świeże, takie jak mozzarella di bufala i burrata oraz sery...
Włochy, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., obecny na rynku od czterech pokoleń, oferuje doskonałe jakościowo sery dojrzewające i świeże. Jesteśmy punktem odniesienia dla wielu europejskich firm w zakresie dostaw nie tylko Parmigiano Reggiano dojrzewającego od 12 do 60 miesięcy, ale także serów kozi i owczych z tradycji włoskiej. Jesteśmy również dostawcami typowych wędlin, takich jak salame, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Parma, bresaola i wiele innych.
Włochy, Radicofani
Produkcja Cacio di Pienza to tradycja, która ma bardzo stare korzenie i była przekazywana z pokolenia na pokolenie aż do dzisiaj. Producenci mleka zebrali się w Cooperativa di Cotignano, wykorzystując i zachowując typowe metody przetwarzania: pozyskiwanie mleka z wyjątkowymi aromatami nadawanymi przez zioła typowe dla pastwisk Val d'Orcia, wyrafinowane techniki dojrzewania i, przede wszystkim, szc...
Włochy, Vedelago
...Montegrappa, San Pio X i Neve del Grappa. Sery, produkowane z świeżego mleka dostarczanego codziennie przez lokalne gospodarstwa, oferowane są konsumentom w szerokim asortymencie: w całości, w półformie i ćwierćformie, 100, 300 i 400 g w stałej wadze. System samokontroli HACCP został wdrożony i jest gwarantowany. Upór i entuzjazm wszystkich współpracowników, profesjonalizm naszej kadry, dbałość o produkcję i dojrzewanie oraz umiejętność łączenia innowacji z poszanowaniem tradycji pozwalają nam produkować wyroby o wysokiej jakości.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play