...Pochodzący z jednej z najwspanialszych stref uprawy kawy w Rwandzie, mamy ten fantastyczny Kabaya, który z pewnością nie zawiedzie miłośników owocowej kawy. Blask tej kawy pozostawia trwały i przyjemny smak w ustach. Lokalizacja: Dystrykt Nyabihu Wysokość: 2230 – 2290 m n.p.m. Odmiana: Bourbon Czerwony Proces: Myty Profil organoleptyczny: Malina, czarna porzeczka oraz nuty limonki i coli.
Włochy, RIMINI RN
... produkcję kolagenu i sprawia, że skóra jest zdrowa i promienna już od pierwszych aplikacji. Jego mieszanka z Kwasem hialuronowym, Czarną porzeczką, Olejem jojoba, Masłem shea i Aloesem wzmacnia działanie nawilżające, łagodzące i przeciwstarzeniowe. Certyfikaty i Standardy Jakości Krem do twarzy na bazie bawy ślimaka dermatologicznie i mikrobiologicznie testowany ISPE. Procedury cruelty free z poszanowaniem natury. 100% Made in Italy.
...RIBES - ribes rubrum - CZARNY Dojrzałość: koniec czerwca. Cechy: Czarna porzeczka jest samopylna, ale zapylanie krzyżowe z innymi odmianami wspomaga zapylanie.
Włochy, Turin
...Owoce liofilizowane organiczne i konwencjonalne dostępne są zarówno jako gotowe przekąski pod marką własną, jak i składnik do Twoich produktów, aby stworzyć unikalny smak i optymalną trwałość. Dostępne owoce: Ananas Jabłko Czarna porzeczka Wiśnia Bez czarny Kiwi Cytryna Mandarynka Melon Pomarańcza Brzoskwinia Gruszka Malina Truskawka Arbuz...
Włochy, San Donaci
...Szczep: 100% Negroamaro. Obszar produkcji: Salento, między prowincjami Brindisi i Lecce. Uzyskany z fermentacji w stali winogron Negroamaro, jest to wino wytrawne i trwałe w smaku. W zapachu wyczuwalne są nuty czerwonych owoców, takich jak porzeczka, czarna morwa, jeżyna i wiśnia oraz balsamiczne akcenty śródziemnomorskiej roślinności. Dzięki strukturze swoich tanin, które nie są zbyt inwazyjne, ma dobrą wszechstronność, pasując do dojrzewających wędlin i serów średnio dojrzewających, dań głównych na bazie mięsa, zarówno białego, jak i czerwonego, duszonego i pieczonego.
Włochy, Bagnolo Piemonte
Jesteśmy w naszych szklarniach w Villar Bagnolo Piémont, gdzie uprawiamy rośliny od kwietnia do listopada, stosując techniki "poza glebą", minimalizując zużycie wody i energii, osiągając dobre plony dzięki mikroklimatowi oraz zboczom gór z doskonałą ekspozycją południową gruntów rolnych.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play