Włochy, Forlì
...Prażone i solone nerkowce to szybka przekąska i doskonały towarzysz chwil towarzyskich. Proces prażenia sprawia, że owoce stają się chrupiące i smaczne, podczas gdy solenie wzmacnia każdą najdelikatniejszą nutę aromatyczną. Są pakowane próżniowo, aby nie zmieniać ich świeżości, a także są gotowe do użycia, więc można je wsypać do miski i podać bez dodatku innych składników. Można je jednak...
Włochy, Cortazzone
...Nerkowce prażone (pochodzenie: WŁOCHY - Piemont) odmiana Tonda Gentile Trilobata, worek 1 kg. Nerkowce o średnim stopniu prażenia, pakowane próżniowo w ciągu 24 godzin od ich wyprażenia. Nerkowce po łuskaniu są kalibrowane i sortowane ręcznie, następnie prażone i pozbawiane zewnętrznej osłonki (perysem), poprzez proces mechaniczny, który jednak nie usuwa jej całkowicie (reszta około 5%). Nerkowce...
Włochy, Monchiero
...Nerkowce prażone 100% „Nocciola Piemonte I.G.P.” z Langhe. Prażenie średnie - Nerkowce prażone 100% „Nocciola Piemonte I.G.P.” z Langhe. Doskonałe zarówno w kuchni do przygotowań słodkich i słonych, jak i jako przekąska. Po łuskaniu orzechy są prażone i pozbawione skórki. Prażenie średnio-lekkie. Dostępne na życzenie z różnymi stopniami prażenia. Przechowywać w nienaruszonej, próżniowej...
Włochy, Castiglione Di Sicilia
... gama "Linia owoców suszonych i półproduktów" uzupełnia się o orzeszki piniowe, orzechy, rodzynki, posypkę z orzeszków ziemnych, nerkowce i wiórki kokosowe. Dzięki starannej selekcji surowców, precyzyjnym i skrupulatnym metodom pracy oraz kontrolom jakości na każdym etapie produkcji, jesteśmy w stanie zaoferować różnorodność półproduktów i surowców dla cukierni i lodziarni, takich jak pesto i krem pistacjowy, polewy, kakao w proszku, kremy instant, aromaty w paście, bazy w proszku, polewy, olej migdałowy bio, pralinowane owoce, pasty owocowe oraz tradycyjne smaki.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania