Włochy, Barberino Tavernelle
Dziś działalność Destylarni Deta koncentruje się głównie na przetwarzaniu produktów i podproduktów winogronowych (wina, osady wina i wino) w celu produkcji Grappy, alkoholu do użytku spożywczego i przemysłowego, wódki winnej oraz brandy. Produkowany jest również tartrat wapnia, który stanowi surowiec do produkcji naturalnego kwasu winowego, oraz pestki winogron wykorzystywane w przemyśle olejarskim. Produkowane i butelkowane są: Grappy toskańskie (chianti classico, brunello di montalcino), likiery (limoncello i Amaro), gin, alkohol etylowy i wiele innych produktów.
Włochy, Santa'agata Sul Santerno
Działalność Destylarni Mazzari polega na przetwarzaniu surowców alkoholowych, takich jak osady winne, w celu uzyskania alkoholu etylowego i winianu wapnia, a następnie z tego ostatniego kwasu winowego naturalnego, wina w celu uzyskania alkoholu i destylatów winnych oraz owoców w celu uzyskania alkoholu etylowego i destylatów owocowych. Produkuje się również różne rodzaje alkoholi denaturowanych d...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play