Piekarnia Le Bontà Trecchinesi od ponad dwudziestu lat oferuje swoje produkty lojalnej klienteli, która z biegiem czasu stale rośnie. Z upływem lat piekarnia Le Bontà Trecchinesi zdywersyfikowała swoją ofertę, proponując klientom nie tylko chleb, ale także frese, tozzetti, pizze białe i czerwone, panettoni oraz bułkę tartą. Ale jaki jest sekret świeżości tego chleba? Proste: naturalne składniki, takie jak mąka, woda, sól i zakwas, przetwarzane z pasją i mistrzostwem, zgodnie z naukami, które pochodzą od dawnych mistrzów piekarskich.
Włochy, Lazise
Il Germoglio powstał w latach dziewięćdziesiątych dzięki zakupowi przemysłowego pieca do produkcji chleba i wyrobów piekarniczych. W 2004 roku nowa grupa wspólników dołączyła do rzemieślniczej wiedzy, wnosząc nową siłę przedsiębiorczości. Inwestycje w technologię, maksymalna uwaga na jakość oraz obsługę klienta przyczyniły się do stałego wzrostu w ciągu lat. Dziś Il Germoglio jest ugruntowaną ma...
... racjonalizacji przestrzeni i nowoczesnych maszyn. Codziennie zapewniana jest dezynfekcja i nienaganna czystość miejsc pracy. Produkujemy zgodnie z tradycją produkty piekarnicze z Apulii, takie jak chleb wiejski, taralli apulijskie, friselle apulijskie, focaccia barese, calzone z cebulą, słodycze migdałowe z Apulii i wiele innych. Produkujemy zgodnie z tradycją produkty piekarnicze z Apulii, takie jak chleb wiejski, taralli apulijskie, friselle apulijskie, focaccia barese, calzone z cebulą, słodycze migdałowe z Apulii i wiele innych.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play