Fabryka Likieru Amarelli Fortunato Amarelli i C. produkuje najlepszą lukrecję na świecie, według autorytatywnego głosu Encyklopedii Brytyjskiej, która pochodzi z Kalabrii. Stare dokumenty potwierdzają, że już około 1500 roku rodzina Amarelli handlowała podziemnymi gałęziami rośliny, która do dziś rośnie w obfitości na jej ziemiach: lukrecją, o nazwie naukowej "Glycyrrhiza Glabra", czyli słodką kor...
Włochy, Ferrazzano
... pozyskiwane są wyłącznie z naturalnych esencji lub składników. Kiedy tylko to możliwe, tworzymy produkty bezmleczne i bez dodatku cukru. Wszystkie nasze produkty są również wolne od oleju palmowego i glutenu. W ostatnich latach Shockino Mix Experience był bohaterem wydarzeń i degustacji w całych Włoszech, zaczynając od EXPO2015, przez Salone del Mobile i Salon du Chocolat w Mediolanie, Cibus w Parmie oraz Vinitaly w Weronie.
Fallani produkuje cukierki rzemieślnicze od 1926 roku. Firma przeszła ewolucję od warsztatu rzemieślniczego do ustrukturyzowanego przedsiębiorstwa i obecnie dystrybuuje swoje produkty w Polsce i za granicą. Najbardziej znane cukierki Fallani to te z Linii Klasycznej, o klasycznych smakach: jęczmień, rabarbar, mięta i anyż. Fallani produkuje również inne linie: Linia Młodzieżowa, Linia Ziołowa, Linia Bez Dodatku Cukru oraz Linia Ekologiczna. Realizowane są także cukierki spersonalizowane.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play