Włochy, Bertinoro
SMAK DOSKONAŁOŚCI OD PONAD 60 LAT. W sercu Romanii, regionu bogatego w tradycję i kulturę gastronomiczną, Attilio Babbi założył w 1952 roku Firmę Cukierniczą BABBI, poświęconą produkcji rożków, wafli i półproduktów dla mistrzów lodziarstwa. Firma, dzięki surowcom o absolutnej autentyczności i świeżości używanych składników, szybko stała się punktem odniesienia dla mistrzów rzemieślniczych lodów. D...
Włochy, Colle Di Val D'elsa
Rodzina Masoni Pietro działa od 1885 roku i zajmuje się produktami cukierniczymi. Długoletnie doświadczenie i tradycja w sztuce cukierniczej typowej dla Sieny sprawiają, że jest znana z różnych produktów, w tym: panforte, cantuccini, panpepato, torroni i ciasteczka. Klient może podarować sobie chwilę sublimej słodyczy, delektując się rzemieślniczą czekoladą lub popijając kawę wysokiej jakości...
Włochy, San Giorgio Delle Pertiche
La Castelfood to firma, która produkuje wafle i przekąski z ryżu, kukurydzy oraz innych zbóż, przestrzegając najsurowszych standardów jakości i bezpieczeństwa żywności. Nasze zakłady mogą produkować różne rodzaje wafli i przekąsek zbożowych, od słonych po słodkie: aromatyzowane lub pokryte czekoladą. Specjalizujemy się w opracowywaniu nowych linii produktów, które dostosowują się do potrzeb...
Włochy, Bonate Sopra
...pigmenty oraz mieszanki dostosowane do indywidualnych potrzeb, a także produkować i pakować wszelkiego rodzaju produkty w proszku na zlecenie klientów.</p><p>Zajmuje się kakao, czekoladą, słodzikami, konserwantami, naturalnymi barwnikami, naturalnymi olejkami eterycznymi dla przemysłu konserwowego, kazeinianami, preparatami w proszku do napojów, słodzikami, zagęszczaczami i kwasami chemicznymi, bazami do lodów, waniliną, odtłuszczonym mlekiem w proszku oraz sokiem z cytryny.</p>...
... stronę, starannie i z pasją tworząc słodycze bogate w OMEGA 3, OMEGA 6, o niskiej zawartości tłuszczów nasyconych. Nasze produkty są wolne od oleju palmowego, laktozy i tłuszczów utwardzonych. Od 2020 roku produkujemy torty Caprese z Limoncello i czekoladą, dla sektora detalicznego i gastronomii. Produkujemy typowe produkty świąteczne z naszej ziemi, Kampanii, takie jak roccoco', mostaccioli, struffoli.
Włochy, Barletta
Zawsze w poszukiwaniu Dobra, Czekolada Ekologiczna Orsini wyraża naszą chęć bycia szczerym i przejrzystym wobec świata. Dragee czekoladowe ekologiczne, tabliczki czekolady ekologicznej, trufle czekoladowe Bio, Cremino z gianduia ekologicznego, wszystko wykonane z ekologicznych składników pochodzenia włoskiego, Orzechy laskowe i Migdały wyselekcjonowane we Włoszech. Czekolada i wyroby...
Włochy, Olbia
... testy jakości. W Włoszech przetwarzamy kakao na półprodukty, takie jak masa kakaowa i rzemieślnicza czekolada. Dysponujemy ziarnami kakao z naszej plantacji w Salwadorze, ale także z innych plantacji w Nikaragui, Gwatemali, Hondurasie, Belize i Kostaryce. Nasza firma oferuje opakowania do użytku przemysłowego HO.RE.CA, także w małych ilościach, aby sprostać potrzebom klientów poszukujących...
Włochy, Novi Ligure
Przemysł cukierniczy. Produkcja czekolady. Jajka czekoladowe. U nas obróbka czekolady odbywa się z miłością i uwagą, z poszanowaniem tradycji i jakości, obejmując wszystkie rodzaje czekolady, od mlecznej po gorzką, przez białą i orzechową. Gambarotta srl wykonuje swoje prace również na zlecenie: kakao w proszku, czekolada gorzka, gianduiotti, nugat czekoladowy, czekolada, cukierki czekoladowe, orzechowa, czekolada do smarowania, słodycze i cukier, tabliczki czekolady oraz jajka czekoladowe.
Włochy, Monchiero
...% orzechów i tylko 3 inne składniki: cukier, kakao (lub mleko) i wanilia. Ciasta orzechowe (orzechy, cukier, jajka) Czekolada i czekoladki w połączeniu z orzechami. Praliny, tabliczki, tabliczki z całymi orzechami, jajka wielkanocne. Możemy dostarczyć opakowania odpowiednie do sprzedaży detalicznej lub większe formaty dla cukierni i lodziarni. Dla większych ilości istnieje możliwość personalizacji receptur dostosowując je do potrzeb klientów.
Włochy, Aprilia
... zarejestrowana na poziomie międzynarodowym. Mistrz Sor Felice, wspierany przez swoje dzieci, Salvatore i Annalisę, rozwija współczesną Cioccafè. Cioccafè produkuje pralinki czekoladowe różnego rodzaju, ziarna kawy pokryte czekoladą, amaretti pokryte czekoladą, rodzynki aromatyzowane rumem i chili pokryte czekoladą, z wyselekcjonowanych i wysokiej jakości surowców. Sprzedaje swoje produkty w Włoszech i w głównych krajach na świecie pod własną marką, ale jest w stanie zrealizować całe opakowanie pod marką prywatną.
Włochy, Ferrazzano
Shockino Mix Experience - Ręcznie robione we Włoszech Jesteśmy rzemieślniczym laboratorium czekolady w sercu Włoch, w Molise. Wynaleźliśmy praliny Mix & Match oraz produkujemy pasty, cukierki, tabliczki czekolady i inne. Rozpoczęliśmy nasz projekt w 2015 roku, zdobywając "Wyróżnienie Honorowe na ADI International Compasso d'Oro" za modułową pralinkę, która nagradza najlepszy międzynarodowy des...
Fabryka Likieru Amarelli Fortunato Amarelli i C. produkuje najlepszą lukrecję na świecie, według autorytatywnego głosu Encyklopedii Brytyjskiej, która pochodzi z Kalabrii. Stare dokumenty potwierdzają, że już około 1500 roku rodzina Amarelli handlowała podziemnymi gałęziami rośliny, która do dziś rośnie w obfitości na jej ziemiach: lukrecją, o nazwie naukowej "Glycyrrhiza Glabra", czyli słodką kor...
Włochy, Schio
Specjalizujemy się w produkcji maszyn do przetwarzania czekolady i wyrobów cukierniczych. Współpracujemy z Mistrzami Czekolady i Cukiernikami o międzynarodowej renomie, którzy polegają na naszej wiedzy fachowej, codziennie korzystając z naszych maszyn w swoich prestiżowych pracowniach. Charakteryzuje nas długoletnie doświadczenie oraz głęboka znajomość rynku. Klient jest naszym najważniejszym zaso...
Oasi powstała w 1989 roku jako firma spożywcza specjalizująca się w półproduktach do przygotowania napojów gorących i zimnych dla sektora HO.RE.CA (barów, kawiarni, restauracji, hoteli, cateringów). Nasze główne produkty to: jęczmień i żeń-szeń, granity, zimne kremy, frappé, sorbety wraz z odpowiednim materiałem reklamowym i sprzętem w użyczeniu bezpłatnym.
Włochy, Cintolese-Monsummano Terme
Firma Slitti powstała w 1969 roku jako palarnia kawy. Wielka pasja i determinacja Luciano Slitti prowadzą go w kolejnych latach do prestiżowych lokali, gdzie wyróżnia się jakością swoich produktów. W 1988 roku coraz bardziej odczuwa chęć dodania innego produktu, co prowadzi do pomysłu na przetwarzanie czekolady. Sekretem sukcesu Slitti jest rodzina, która dzięki miłości do swojej pracy, starannemu...
Włochy, Trani
Produkujemy kapsułki kawy Americano w K-cups kompatybilnych z systemem Keurig 2.0. Szeroka gama produktów dla tych kapsułek obejmuje: kawę americano, kawy aromatyzowane, czekoladę mleczną i gorzką, cappuccino, chai latte oraz szeroki wybór herbat i ziół. Ponadto produkujemy kawę mieloną, kawę instant oraz woreczki z czekoladą mleczną i gorzką. Nasze fabryki znajdują się we Włoszech i Wietnamie, natomiast punkty logistyczne i dystrybucyjne zlokalizowane są w USA i Włoszech. Poszukujemy dystrybutorów i realizujemy również Private Label.
Włochy, San Giorgio In Bosco
...Eco-Bio Alimentare PRODUKCJA na zlecenie (private label) produktów biologicznych słodkich i słonych. Firma zajmująca się produkcją na zlecenie, która dostarcza największym markom produktów ekologicznych, oferując ponad 30 rodzajów produktów biologicznych: batony zbożowe, nasiona i orzechy, batony czekoladowe z zbożem, mieszanki w proszku (budyń czekoladowy i waniliowy, czekolada na gorąco, mieszanki do ciast), pakowanie cukru trzcinowego itd. www.ecobioalimentare.com https://www.facebook.com/EcoBioAlimentare/ https://www.facebook.com/lafabbricadelcioccolato10/...
Włochy, Sassello
Od 1860 roku minęły dziesięciolecia, ale produkcja rzemieślnicza wciąż pozostaje naszą filozofią. Obecna produkcja, oprócz miękkich amaretti, produkowanych w różnych wersjach, ale zawsze w oryginalnych podwójnych opakowaniach, obejmuje: baci di dama, ciastka pokryte najdelikatniejszą czekoladą, chrupiące amaretti oraz, na święta, tradycyjne panettoni, pandori i colombe. Cenna doświadczenie ponad wieku jest gwarancją jakości słodyczy Virginia. Eleganckie i wyrafinowane opakowania przywołują delikatne obrazy minionych czasów, słodkie wspomnienia dobrego życia.
Włochy, Soiano Del Lago
... sztucznych w cyklu produkcyjnym. Cabl-Ass w ciągu lat szczególnie wyspecjalizował się w produkcji zamknięć do kubków i słoików na żywność (czekolada, lody, miód). Firma od zawsze działa w ścisłej współpracy z klientami, począwszy od projektowania formy aż po określenie poszczególnych szczegółów wykonawczych.
Włochy, Martina Franca
Produkcja kawy w kapsułkach i ziarnach, herbaty ziołowe dla zdrowia oraz owocowe, Ginseng, Czekolada i Cappuccino. Włoskie maszyny do espresso i napojów rozpuszczalnych. Szkolenia z zakresu włoskiego espresso i latte art. Puglijski Pino ma solidne doświadczenie praktyczne w laboratorium oraz w marketingu, z zamiarem promowania włoskiego smaku na świecie, udoskonalił swoją pasję do kawy, stając...
Włochy, Roma
RĘCZNA CZEKOLADA RZYM Cukiernia Hansel i Gretel należy do najlepszych rzemieślniczych cukierni w Rzymie, specjalizujących się w ręcznie robionych czekoladkach. Całkowicie rzemieślnicza produkcja czekoladek wyróżnia się wyrafinowaniem i jakością używanych składników, nieregularnością ich kształtu oraz odwagą w doborze połączeń. Każdy klient poszukujący ręcznie robionych czekoladek w Rzymie zostanie zaspokojony we wszystkich swoich potrzebach.
Włochy, Alba
Jesteśmy producentami wyrobów piekarniczych z północnych Włoch. Nasza oferta obejmuje pełen zakres: paluszki toruńskie dostępne w różnych smakach, ciastka z mąki kukurydzianej lub z pastą orzechową, tradycyjna bruschetta z oliwą z oliwek i pikantnym smakiem, zdrowa linia paluszków (bez drożdży, bez soli, pełnoziarniste), rzemieślnicze praliny czekoladowe dostępne w różnych smakach (Limoncello, Tiramisù, Cappuccino, Ciemna Czekolada itp.).
... zamknąć cały aromat mieszanki Pefè, oraz klasyczna kawa mielona w formacie 250 gramów dostępna w różnych typach mieszanki. Torrefazione Caffè Pefè specjalizuje się również w produkcji czekoladek: Cuor di Pefè, czekoladka gorzka zawierająca małą kulkę cukru i kawy. Chicchi incartati Pefè, ziarno kawy pokryte czystą czekoladą gorzką. Chicchi nudi fondenti e bianchi, ziarno pokryte czekoladą ciemną lub...
Włochy, Trento
... tradycyjnych likierów wyróżniają się likier cytrynowy (limoncello), likier jabłkowy, borówkowy, lukrecjowy, kokosowy, kawowy oraz wszystkie rodzaje amaro. Po latach badań i doświadczeń w dziedzinie stabilizacji likierów, Flavor Chimica udało się stworzyć nowy typ likierów określanych jako "high-tech". Są to produkty na bazie alkoholu śmietankowego, do których można dodać także inne składniki, takie jak czekolada, jajka czy małe owoce, w tym truskawki, maliny, pistacje, orzechy laskowe i inne.
Włochy, Prato
..."DROP"?: Idealne uzupełnienie dla wszystkich napojów na bazie kawy i mleka: espresso, cappuccino, czekolada, macchiato, mocaccino, caffe latte, mleko, kawa amerykańska itp. Doskonale sprawdzają się również z jogurtem, lodami, frappé, smoothie, ciastami i ciasteczkami. Na rynkach azjatyckich są również używane do przygotowywania pysznych Milk Tea. Koncentraty o obniżonej zawartości kalorii: "I-SODA...
JAJKA WIELKANOCNE - OPAKOWANIA ŚWIĄTECZNE - TORRONE - GOŁĄBKI - KRUCHY CUKIER - PANETTONE - BOŻE NARODZENIE - WIELKANOC - CZEKOLADA -...
Włochy, Monteroduni
Produkujemy konfetti od 1975 roku, kiedy tata Pietro i mama Rosa przekształcili rodzinną wiedzę w pracę, która doskonaliła się, gdy przeprowadziliśmy się do Isernii, ziemi bogatej w historię konfetti i doświadczenie rzemieślnicze. Tutaj rosła i rozwijała się nasza pasja, tutaj nauczyliśmy się pracować z czekoladą. Od tego czasu wiele się zmieniło, wiedza ewoluowała dzięki badaniom, analizom...
Włochy, Savona
Od 1987 roku tworzenie i rozwój nowych produktów biologicznych, dietetycznych i nutraceutycznych. Produkty bez cukru, bezglutenowe, bez laktozy. Napój i żywność dla sportowców. Batony organiczne bez cukru, z sezamem, migdałem, orzechem laskowym, suszonymi owocami, nasionami. Batony miękkie 100% z owoców. Batony kruche z płatkami. Batony z ekspandowanych zbóż z czekoladą. Batony energetyczne...
Włochy, Villanova Mondovì
Ideo Tecnica, od 1980 roku, projektuje i realizuje maszyny oraz kompletną infrastrukturę do przetwarzania czekolady i orzechów, oferując rozwiązania dostosowane do specyficznych potrzeb każdego klienta, sektora i rynku. Zaawansowane rozwiązania do produkcji i formowania czekolady oraz innych produktów na bazie orzechów i kakao. Oferta obejmuje przetwarzanie surowców, kakao i orzechów, aż po real...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play