Włochy, Sant'antimo
DOLCIARIA PALMA produkuje półprodukty do cukiernictwa, rożki i wafle do lodów, a także lody na patyku o smakach pomarańczowym, cytrynowym, truskawkowym, miętowym i coli. Lody na patyku są produkowane bez konserwantów i bezglutenowo. Wszystkie produkty są pakowane w blistry zapewniające świeżość.
Włochy, Formello
Gelimont oferuje produkty i półprodukty dla rzemieślnika lodziarza, wszystko, co potrzebne do dobrego rzemieślniczego lodu.
Włochy, Reggio Emilia
PreGel powstał w 1967 roku i może poszczycić się długą historią sukcesów, które doprowadziły go do pozycji lidera w Europie w zakresie produktów do rzemieślniczej produkcji lodów oraz produktów do wysokiej cukiernictwa. Obecny na wszystkich kontynentach, PreGel promuje wiedzę i rozpowszechnianie włoskich lodów rzemieślniczych, oferując produkty najwyższej jakości oraz opracowując ciągłe...
Włochy, Passirana Di Rho
Cannoli i półprodukty waflowe do cukiernictwa i lodziarni. Wafle gotowe do napełnienia, gotowe do dekoracji i gotowe do domu. Bussy jest cennym partnerem dla lodziarza, cukiernika i przemysłu.
Włochy, Settala
...takich jak gorące lody i całkowicie roślinne, tworzenie nowych smaków, na przykład limoncello, które stało się klasykiem, to tylko niektóre z osiągnięć. Impuls do badań pochodzi z ciągłego kontaktu z klientami. Kierownicy badań są codziennie dostępni, aby zapewnić wsparcie techniczne i pomoc zarówno dużym firmom, jak i rzemieślnikom.
Włochy, Segrate
...uniwersalny neutralny składnik do wszystkich rodzajów lodów bez mono- i digliceridów do użytku profesjonalnego. Exellent Protein vit: produkt, który sprawia, że lody są miękkie, do użytku profesjonalnego i przemysłowego. natural veggy: baza do lodów wegańskich, jedyne prebiotyczne i nutraceutyczne lody do użytku profesjonalnego i prywatnego. zero: substytut cukru z unikalnymi właściwościami. lody...
Włochy, Putignano
Lippolis produkuje i sprzedaje półprodukty do lodziarni i cukierni wysokiej jakości. Firma specjalizuje się również w produktach ekologicznych, naturalnych, bezglutenowych i bezcukrowych. Rzemieślniczy charakter naszych przetworów sprawia, że produkty są łatwe w użyciu, proste w przechowywaniu i przede wszystkim zdolne do zachowania wszystkich cennych właściwości naturalnych składników. Jesteśmy obecni od lat w spisie AIC. Mamy linię do produkcji lodów opartą na 100% ekologicznym produkcie, gwarantowanym certyfikatem ICEA, najwyższym międzynarodowym standardzie kontroli dla świata ekologicznego.
Włochy, Matera
... uwodornionych, barwników nie sztucznych, naturalnych aromatów i skierowane są głównie do dwóch sektorów: RĘCZNY z gamą dedykowaną dla lodziarni, cukierni, piekarni oraz Ho.Re.Ca.; PRZEMYSŁOWY z gamą Nicoletti dedykowaną dużym producentom przemysłowym. Jesteśmy również niekwestionowanym liderem w realizacji linii o nazwie Myblend: nowa koncepcja, która interpretuje i realizuje produkt, personalizując go specjalnie dla każdego klienta z: składnikami, strukturą, aromatami, kolorami i opakowaniami dostosowanymi do potrzeb. Firma organizuje KURSY szkoleniowe w SCUOLAGELATO FEDERICO II.
Włochy, Rosarno
... zastosowanie w przemyśle cukierniczym do produkcji: owoców kandyzowanych, dżemów, past owocowych, owoców w alkoholu itp. W przemyśle lodziarskim oraz w gastronomii do produkcji lodów, sorbetów, granit, sałatek owocowych itp. z wykorzystaniem skorup owocowych, miąższu i soków naturalnych.
Włochy, Altavilla Vicentina
Saracino srl produkuje i sprzedaje produkty do cukiernictwa i lodziarstwa. Katalog obejmuje glazury, aromatyczne pasty do lodów, stabilizatory, dekoracje cukrowe, posypki, polewy. Saracino oferuje wsparcie techniczne poprzez pokazy, wizyty szefów lodziarni i cukierników, przepisy oraz bezpośrednią pomoc.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play