Włochy, Berzo Inferiore
SEGHERIA...
Tartak...
Wióry drzewne - Opakowania - Palety i belki...
Włochy, Dobbiaco
PRZEMYSŁ DRZEWNY...
Włochy, San Demetrio Corone
Nata stworzona specjalnie do produkcji wędlin, takich jak capocollo i pancetta D.O.P., Madeo Industria Alimentare zajmuje się również produkcją szynki i salami z czarnej świni kalabryjskiej. Stosowane techniki są głównie rzemieślnicze, jak solenie, które wciąż odbywa się ręcznie w typowych solankach, tak jak kiedyś. Niemniej jednak, tam gdzie to konieczne, nie gardzi się wykorzystaniem nowoczesnych technologii, tak że suszenie powierza się maszynom entalpicznym, które wykorzystują warunki klimatyczne na zewnątrz, aby wewnątrz odtworzyć idealną wentylację.
UPRAWA, ZBIORY, SUSZENIE, PRZETWARZANIE WARZYW 100% KRÓTKA WŁOSKA ŁAŃCUCH DOSTAW, TYPOWE PRODUKTY Z APULII, NATURALNA PASSATA POMIDOROWA BEZ KONSERWANTÓW, SUSZONE POMIDORY SAN MARZANO.
Włochy, Nove
... produktu, w szczególności izolacje, systemy grzewcze, konstrukcje oraz systemy kontroli procesów. La Tecnoforni oprócz produkcji seryjnej, oferuje dostosowanie instalacji do indywidualnych potrzeb klienta, opracowanych na podstawie specyficznych wymagań i problemów produkcyjnych do rozwiązania. Nasze maszyny znajdują zastosowanie w wielu sektorach: ceramika artystyczna, techniczna, emalie; materiały budowlane i materiały ogniotrwałe; szkło (fuzja szkła, rozprężanie i hartowanie); suszenie i polimeryzacja żywic, silników, transformatorów, malowanie; obróbka cieplna w ogóle.
Włochy, Montopoli Valdarno
...ESA srl ożywia Twoje pomysły. Wieloletnie doświadczenie w tworzeniu przemysłowych rzeczywistości produkcyjnych pozwala nam być idealnym partnerem w realizacji Twoich potrzeb. Dla sektorów: Przemysł Chemiczny, Petrochemiczny: ciecze/proszki/uzdatnianie wody/automatyzacja/instalacje/instrumentacja/kontrola produkcji Przemysł Garbarski: automatyzacja instalacji, dozowanie, suszenie, mierniki...
Włochy, Rocca San Felice
... starych przepisów, które uczyniły tradycję wielką." Połączenie historycznej maszyny z nowoczesnym wkładem technologicznym było kluczowym krokiem w kierunku nowych horyzontów, ambicji tych, którzy wierzą w doskonałość i autentyczny smak. Dziś maszyny są dwie: jedna do makaronu długiego, a druga do krótkiego. Mosiężne sitka i długie, delikatne suszenie w niskiej temperaturze opowiadają historię Antica Maccheroneria.
Włochy, Castelbelforte
Wykopy i przemieszczanie ziemi Mechanizacja rolnictwa dla osób trzecich Suszenie i przechowywanie zbóż...
Włochy, Pernucari Di Rombiolo
... lokalnych rolników. Zajmuje powierzchnię około 5.000 m², w której łączą się rzemiosło i nowoczesność zakładów produkcyjnych. Firma szczyci się produkcją typowego i autentycznego makaronu rzemieślniczego, uzyskiwanego dzięki charakterystycznemu przetwarzaniu według starych tradycji makarskich, wykorzystując najlepsze semoliny z pszenicy durum, wolne wyrabianie z zimną, bakteriologicznie czystą wodą oraz powolne suszenie w niskiej temperaturze. A w przypadku niektórych formatów, przetwarzanie odbywa się z użyciem trafilatury mosiężnej.
Włochy, Belvedere di Tezze sul Brenta
Piece LM produkują piece przemysłowe do obróbki cieplnej, piece rolkowe oraz ciągłe piece przemysłowe do odlewni. Produkują piece do obróbki pasywacji i dehydrogenacji po galwanizacji. Rozwiązania różnego rodzaju dostosowane do instalacji klienta. Piece przemysłowe elektryczne, piece gazowe, piece taśmowe, piece z ruchomym dnem, piece do wyżarzania rur, piece do hartowania, piece do solubilizacji, piece do wyżarzania, odprężania, odpuszczania, suszarnie, piece do pasywacji, piece do dehydrogenacji, piece do starzenia, suszenie.
Włochy, Roccabernarda
La Trascal piasków krzemionkowych zajmuje się głównie produkcją poprzez suszenie, mielenie i selekcję surowców do różnych zastosowań, takich jak: piaski mikronizowane do premiksów, piaskowanie przemysłowe, piaski do użytku sportowego itd.... Ponadto zajmujemy się również logistyką transportu i dostaw na terenie całych Włoch za pomocą silosów pneumatycznych lub w workach big bag o wadze 1,5 tony.
...Makaron "PASTAI DEL METAPONTINO" powstaje z starannie wyselekcjonowanych twardych zbóż pochodzących z Lucanii, tych o najwyższym wskaźniku żółci, z najwyższą wartością białka nie mniejszą niż 14%. Produkcja jest w całości rzemieślnicza, począwszy od mąki, używając tylko semoliny z ekstrakcji, tzw. Fiore, poprzez proces wytwarzania makaronu, aż po powolne suszenie, które może trwać od 24 do 36...
Włochy, Gressan
Włochy, Valle Aurina
Włochy, Trivignano Udinese
Włochy, Pavia Di Udine
Włochy, Sanfront
Włochy, Bibbiena
Włochy, Padula
Włochy, Cressa
Włochy, Civitella Di Romagna

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play