Włochy, Città Di Castello
... truflowy, puree truflowe, pastę z czarnych oliwek, sos pikantny, pomidory z truflami lub grzybami. Oferujemy również suszone trufle w słoikach. Dla gastronomii doskonałe borowiki i mrożone trufle. Wina z Umbrii i Toskanii. Od 1990 roku Tartufi Bianconi produkuje specjalności truflowe oraz przyprawy truflowe, takie jak olej truflowy i risotto. Mamy również suszone/mrożone grzyby i trufle. Oferujemy...
... apulijskich stołach, już od przystawki, jest chleb; znajdziemy go w apetycznych bruschettach lub w typowym „acquasala”, toście namoczonym w wodzie, a następnie udekorowanym surową cebulą, pomidorami, szczyptą oregano i dobrym oliwą z oliwek, koniecznie apulijską. Chleb pozostaje głównym bohaterem nawet w apulijskich zupach; pancotto, skropione oliwą z oliwek, towarzyszy potrawom na bazie typowych warzyw z regionu. Wśród dań warzywnych króluje pyszne puree z bobu z dziką cykorią. Wśród pierwszych dań nie możemy nie wspomnieć o słynnych orecchiette, robionych ręcznie, z brokułami.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play