Włochy, Sant'ilario D'enza
... typów. Oprócz standardowego Parmigiano Reggiano produkujemy Parmigiano Reggiano Biologico, ten certyfikowany jako „Prodotto di Montagna” oraz wreszcie „Solo di Pezzata Rossa Italiana”. Nasza gama serów jest szeroka i zróżnicowana: wśród najpopularniejszych DOP oferujemy Grana Padano i Pecorino Romano, proponujemy również sery świeże, takie jak mozzarella di bufala i burrata oraz sery...
Włochy, Vedelago
...Montegrappa, San Pio X i Neve del Grappa. Sery, produkowane z świeżego mleka dostarczanego codziennie przez lokalne gospodarstwa, oferowane są konsumentom w szerokim asortymencie: w całości, w półformie i ćwierćformie, 100, 300 i 400 g w stałej wadze. System samokontroli HACCP został wdrożony i jest gwarantowany. Upór i entuzjazm wszystkich współpracowników, profesjonalizm naszej kadry, dbałość o produkcję i dojrzewanie oraz umiejętność łączenia innowacji z poszanowaniem tradycji pozwalają nam produkować wyroby o wysokiej jakości.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play