Włochy, Sant'ilario D'enza
... typów. Oprócz standardowego Parmigiano Reggiano produkujemy Parmigiano Reggiano Biologico, ten certyfikowany jako „Prodotto di Montagna” oraz wreszcie „Solo di Pezzata Rossa Italiana”. Nasza gama serów jest szeroka i zróżnicowana: wśród najpopularniejszych DOP oferujemy Grana Padano i Pecorino Romano, proponujemy również sery świeże, takie jak mozzarella di bufala i burrata oraz sery...
Włochy, Vedelago
...Montegrappa, San Pio X i Neve del Grappa. Sery, produkowane z świeżego mleka dostarczanego codziennie przez lokalne gospodarstwa, oferowane są konsumentom w szerokim asortymencie: w całości, w półformie i ćwierćformie, 100, 300 i 400 g w stałej wadze. System samokontroli HACCP został wdrożony i jest gwarantowany. Upór i entuzjazm wszystkich współpracowników, profesjonalizm naszej kadry, dbałość o produkcję i dojrzewanie oraz umiejętność łączenia innowacji z poszanowaniem tradycji pozwalają nam produkować wyroby o wysokiej jakości.
...magazyny do różnych rodzajów dojrzewania wyposażone w innowacyjne systemy wentylacji, biura oraz punkt sprzedaży. Latteria di Roverbasso przetwarza około 100.000 quintali mleka rocznie, zbieranego codziennie w lokalnych gospodarstwach rolnych, gwarantując konsumentom sery w 100% włoskie. Latteria di Roverbasso jest zatem dynamiczną firmą, uważną na zmiany czasów, zdolną do oferowania konsumentom pełni smaku swoich serów. Prawdziwy przykład Made in Italy, gdzie rzemieślnicza dbałość o produkcję łączy się z zaawansowaną technologią.
Produkcja i sprzedaż mozzarelli dla pizzerii, bocconcini, wędzone sery i scamorza, ricotta, masło i preziosella.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play