Włochy, Canelli
... nierdzewnej aisi 316, sterowanych przez PLC i falownik. Dostępne zawory do napełniania od dołu. Kapsle są pobierane z głowicy zwalniającej przez ramie z napędem pneumatycznym i umieszczane bezpośrednio na butelce, gdzie są wkręcane lub wciskane. Dodatkowo lub alternatywnie do stacji zakręcania, maszyny mogą być wyposażone w głowicę do zgrzewania z jedną lub dwiema matrycami, do uszczelniania za pomocą zgrzewania folii w rolce. Produkcja godzinowa: od 900 do 2000 but./godz. (w zależności od wersji i produktu).
Włochy, Orio Al Serio
...Maszyny Top Load do produkcji lodów, lodów soft, mrożonego jogurtu. Dzięki różnym konfiguracjom możliwe jest zintegrowanie maszyn do ekspresowego mrożenia Gel Matic w każdym środowisku. Wybór między jedną, dwiema lub trzema smakami oraz między systemem produkcji grawitacyjnej a pompą pozwala na przetwarzanie wszelkiego rodzaju mieszanek, a także można wybrać maszynę o wydajności najbardziej odpowiadającej potrzebom biznesowym. Produkcja dobrego lodu nigdy nie była tak prosta.
Włochy, Cadorago
...Produkcja fermentów mlekowych, liofilizowanych lub mrożonych, dostosowanych do różnych potrzeb, do inokulacji bezpośredniej i pośredniej. Fermenty mlekowe starterowe do jogurtu, serów (twardych, półtwardych i miękkich), mleka fermentowanego, śmietany, masła oraz wszelkich zastosowań w branży mleczarskiej. - Lyofast to kultury liofilizowanych fermentów mlekowych, opracowane specjalnie do...
Włochy, Borgo San Lorenzo
Plastitalia zajmuje się głównie przetwarzaniem tworzyw sztucznych, w szczególności dla sektora spożywczego. Produkujemy opatentowane pojemniki do produktów mlecznych i jogurtów. Oferujemy usługi w zakresie badań wykonalności nowych produktów, obejmujące etapy: projektowanie, industrializacja, produkcja. Produkujemy sprzęt i maszyny dla sektora mleczarskiego: automatyczne wielofunkcyjne jogurtnice...
Włochy, Schio
... mleka (czyszczenie, deaeracja, liczenie, chłodzenie), degazatory/deodoryzatory do mleka i soków (z urządzeniem do odzyskiwania aromatów), automatyzacja procesów (także w istniejących instalacjach w celu modernizacji), kompleksowe instalacje do produkcji napojów na bazie soku koncentratu, instalacje „pod klucz” do przetwarzania mleka (produkcja mleka do picia, śmietany, masła, serów, jogurtu...), kompleksowe instalacje do przetwarzania serwatki, instalacje do produkcji napojów na bazie mleka, kawy (napój cappuccino itp.), instalacje do produkcji piwa.
Włochy, Almenno San Bartolomeo
...które zostało opatentowane. Składa się z specjalnego pojemnika z przegrodami, który pozwala na oddzielne przechowywanie smaków. Oprócz lodów oferowane są również specjalne produkty czekoladowe, dzięki doświadczeniu zdobytemu w Belgii przy wsparciu wielkich mistrzów czekolady, takich jak Eduard Bechoux, oraz wysokiej jakości wyroby cukiernicze, takie jak pełnoziarniste bułeczki, ciastka, semifreddo i babki. Pasqualina znajduje się w Almenno San Bartolomeo, w głównej siedzibie, oraz w Bergamo i Porto Cervo, gdzie można również spróbować produktów na bazie jogurtu.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania