...kremów warzywnych oraz oliw aromatyzowanych truflami. Pomysł na działalność głównie pochodzi od właściciela firmy i jego dzieci, które, z początkowej pasji do trufli i ich poszukiwania, postanowiły zrealizować pomysł, aby pokazać światu bogactwa, jakie oferuje nasza ziemia. Obecnie firma eksportuje swoje produkty do UE i poza UE, jest certyfikowana jako BIO oraz ISO 9001.
King of Truffles to młoda i dynamiczna firma, która korzysta z doświadczenia najbardziej wykwalifikowanych pracowników i myśliwych. Posiada dwa główne obszary doskonałości: selekcję najlepszych czystych i nieskażonych trufli oraz ochronę terytorium, na którym poszukiwane i selekcjonowane są produkty, z pełnym poszanowaniem środowiska, w którym działa. Mówimy o prowincji Isernia, w obszarze Parku...
Włochy, Mercatale Di Sassocorvaro Auditore
... produktu. Świeże, świeżutkie trufle, właśnie „zebrane”, mogą trafić na Wasze stoły i do Waszych kuchni w bardzo krótkim czasie. A oprócz Króla stołu, kuzyni Tontini oferują również sosy, przygotowania i inne produkty.
... uprawiane w naszym ogrodzie. Menu obejmuje domowe specjały, takie jak Tagliatelle w sosie z gęsi, sarny lub dzika, Pappardelle w sosie z gęsi, sarny lub dzika, Gnocchi z truflami, w sosie z gęsi, sarny lub dzika, Mieszane grillowane mięso, doskonałe bruschetty z oliwą z oliwek z Umbrii, Crescia lub chleb z kiełbasą, domowym słoniną, z barbozą, z szynką, z kotletami. Obiekt składa się z 5 sypialni i 1 pokoju dla osób niepełnosprawnych. Każdy pokój wyposażony jest w: łazienkę, 4 miejsca noclegowe, w tym jedno podwójne i 2 pojedyncze łóżka, biurko, telewizor.
... dojrzewaniem od 36 do 80 miesięcy. Tradycyjny ocet balsamiczny z Modeny IGP, starzony w drewnianych beczkach od 12 do 30 lat. Szynka parmeńska DOP, Culatello di Canossa (RE) z minimalnym dojrzewaniem 24 miesięcy, Salame di Felino, Mortadella di Asino, Salame di Asino, Strolghino. Produkty wstępnie ugotowane: Cotechino, Zampone, Salame cotto, także aromatyzowane truflami - Truffle, ciccioli. WINA DOC...
Włochy, Roma
... Retail: przyprawy, sól, sosy, przekąski, oliwa z oliwek extra virgin, makaron, z truflami i bez. Proponujemy trzy linie włoskiej doskonałości: pierwsza dedykowana miłośnikom trufli „LINEA TRUFFLEAT”, druga dla miłośników kawioru „LINEA CAVIAREAT” oraz trzecia dla pasjonatów doskonałej kuchni włoskiej „LINEA UGOLINI”. Linia TRUFFLEAT – Miejsce spotkań miłośników trufli: ekskluzywne produkty na bazie...
Włochy, Vinchiaturo
Grzyby - Trufle - Typowe Produkty...
Włochy, Campodipietra
Firma rzemieślnicza produkująca produkty na bazie trufli (czarnej i białej), takie jak sosy truflowe, olej truflowy, kremy truflowe, miód truflowy, suszone grzyby porcini, ser truflowy, kiełbasa truflowa, przyprawy z truflami, aromatyzowany makaron oraz wiele innych.
Włochy, Città Di Castello
Od 1990 roku firma Tartufi Bianconi specjalizuje się w obróbce trufli oraz produkcji typowych produktów, z surowcami pochodzącymi z Umbrii. Oferujemy nie tylko świeże produkty sezonowe, ale także szeroką gamę sosów i przypraw z truflami, borowikami, a także ragù, olej truflowy, pesto, miód truflowy, ocet balsamiczny, pikantne zioła i suszone grzyby, masło truflowe, risotto truflowe, makaron...
... sezonu. Na życzenie dostarczamy również produkty już umyte lub mrożone. Posiadamy duże doświadczenie w obróbce na zlecenie; z przyjemnością dzielimy się naszą wiedzą, aby pomóc wszystkim firmom, które decydują się na wejście w ten sektor. Nasze ugruntowane doświadczenie w eksporcie sprawia, że nasze produkty są obecnie doceniane i sprzedawane w ponad 20 krajach na całym świecie.
Włochy, MONTAIONE
... przetwarzaniem, sprzedażą i dystrybucją suszonych grzybów i trufli. Oferujemy w każdej porze roku starannie wyselekcjonowane, pachnące i doskonałe świeże trufle. Nasza oferta produktów uzupełniona jest o sosy i pasztety z truflami i grzybami, oliwy aromatyzowane, pecorino z truflami, tagliatelle z truflami, krem czekoladowy z truflami, rzemieślnicze sosy mięsne, przyprawy suszone, suszone grzyby i suszone pomidory. Nasze produkty są wolne od konserwantów i barwników, z surowców wyłącznie włoskich.
Włochy, Vinchiaturo
Firma Sapori di Bosco Molisani zajmuje się głównie przetwarzaniem trufli, borowików i warzyw molizańskich, produkując pasztet truflowy, sosy truflowe, kremy warzywne, marynaty oraz oliwę aromatyzowaną truflami. Firma wybiera najlepsze produkty z umiejętnością kogoś, kto zna i kocha owoce swojej ziemi, przetwarza surowce w starannym procesie rzemieślniczym, łącząc go z najnowocześniejszymi...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play