Włochy, Palo Del Colle
...PRODUKUJEMY OLEJ Z OLIWEK EXTRA VIRGIN TYLKO Z OLIWEK PUGLIESE, GŁÓWNIE Z ODMIAN CORATINA I OGLIAROLA BARESE.
Włochy, Castelvetrano
przetwarzanie, transformacja i pakowanie oliwy oraz oliwek z oliwek nocellara del belice w słoikach do sprzedaży detalicznej oraz w wiaderkach dla gastronomii, opakowania w woreczkach dla miejsc turystycznych, pasty z oliwek zielonych, czarnych oraz przyprawionych, pasty z karczochów, grzybów i suszonych pomidorów, pakujemy również karczochy w kawałkach w słoikach. Pakujemy i przetwarzamy także na zlecenie klientów z etykietą klienta.
... w pomieszczeniach stare żarna do produkcji mąki pszennej i kasztanowej. Działalność młyna, która trwa od października do marca, obejmuje przetwarzanie oliwek na zlecenie oraz produkcję oliwy do sprzedaży. W tym okresie można swobodnie zwiedzać pomieszczenia i obserwować proces przetwarzania oliwek. Antico Frantoio Tavian jest coraz bardziej przekonany, że szacunek dla tradycji i „umiejętności” są...
...Od 1948 roku zajmujemy się uprawą oliwek i owoców "OD NASIONA DO OWOCU", śledząc i monitorując cały proces, od produkcji roślin w naszych szkółkach po przetwarzanie i sprzedaż oliwek stołowych, oliwy z oliwek extra virgin, roślin i owoców. Wszystkie nasze produkty są certyfikowane i gwarantowane przez liczne codzienne kontrole jakości, oprócz certyfikacji wymaganych przez prawo. Tysiące rolników...
Włochy, Gualdo Cattaneo
Nasza działalność znajduje się w sercu Włoch, w regionie Umbria i rozciąga się na 30 hektarach. Nasz produkt jest BIO, wyłącznie wysokiej jakości z oznaczeniem DOP. Co roku zbiór odbywa się tradycyjnie, aby zachować jakość oliwek. Stosujemy również metodę tłoczenia na zimno, a nowoczesna maszyna (AlfaLaval najnowszej generacji) gwarantuje jakość naszej oliwy extra virgin oraz sterylizację do...
... oliwa z oliwek extra virgin, przetwarzana mechanicznie w tłoczni w procesie ciągłym na zimno. Po zakończeniu produkcji oliwy extra zaczynamy przetwarzanie oliwy aromatyzowanej z oliwek i świeżych owoców bezpośrednio w tłoczni. Prowadzimy produkcję ekologiczną. Ścisła kontrola pochodzenia i certyfikacja ekologiczna.
Włochy, Saviano
... i sprzedawana przez naszą firmę należy do słynnej i bardzo cenionej odmiany Nocellara del Belice. Ta odmiana oliwy z oliwek otrzymała najwyższe wyróżnienia i certyfikaty za swoje wysokie cechy organoleptyczne. Nocellara to odmiana drzewa oliwnego, która ma unikalną cechę na świecie, że rośnie i produkuje dobre owoce (owoc) wyłącznie na terenie Doliny Belice.
Włochy, San Cipriano Picentino
Rodzina Elia od 1909 roku produkuje oliwę z oliwek extra virgin najwyższej jakości, wykorzystując zbieracze do zbioru i mielenia w ciągu 24 godzin, z instalacją do przetwarzania na zimno z młynem. Odmiany oliwek to Rotondelle i Frantoio. Certyfikowana kontrola jakości, zbiór i przetwarzanie z certyfikowaną identyfikowalnością (APROL Salerno, Na tropie oliwy) są gwarancją wartości i doskonałości produkowanej oliwy. Oliwa pakowana jest w atmosferze ochronnej w: • Butelki 1000 ml - 750 ml - 500 ml - 250 ml - 100 ml - 60 ml - 25 ml. • Puszki 10 l - 5 l - 3 l - 2 l - 1 l. • Keg 25 l.
Włochy, Fivizzano
Frantoio, przetwarzanie oliwek na własny i zewnętrzny rachunek, sprzedaż oliwy z oliwek extra virgin oraz produktów rolnych firmy, mąki, oliwki do oliwy i w solance, sprzedaż online z dostawą w całych Włoszech i Europie.
Włochy, Nicosia
...dostępny w trzech rozmiarach: S, M i L. Główną zaletą BioSpremi® jest uzyskanie maksymalnej jakości oleju z oliwek bez dodatku wody i przy mniejszym zużyciu energii. Zwracamy się do tłoczni i gospodarstw rolnych, które chcą w końcu uzyskać maksymalną jakość oliwy z oliwek Extra Vergine.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play