Włochy, Sant'Atto
...Specjalizujemy się w produkcji preparatów do słodyczy, deserów, lodów, preparatów białkowych, bezglutenowych oraz na życzenie klienta. Pracujemy również na zlecenie, z różnymi łańcuchami produkcyjnymi, linią detaliczną i profesjonalną.
Pasujące produkty
Zdrowe jedzenie. Najlepsze wybory, najlepszy smak.
Przygotowania do deserów
Włochy, Forlì
... żelazo), a także są bardzo energetycznym produktem. Nerkowce w wersji naturalnej są idealne do wzbogacania różnych przepisów kulinarnych, można je dodawać do dań głównych, drugich dań lub sałatek, ponadto są często wykorzystywane przez wegan jako zamienniki sera lub śmietany. Nerkowce, jak wszystkie orzechy, mają dość dużą liczbę kalorii, dlatego warto ograniczyć ich spożycie, jeśli stosuje się dietę niskokaloryczną. Opakowanie o pojemności 1 kg jest idealne, aby mieć naturalny, zdrowy produkt zawsze pod ręką.
Włochy, Capo D'orlando
... odpornościowego i zdrowej skóry. Zawierają również potas, wapń i błonnik, które są istotnymi składnikami odżywczymi dla naszego organizmu. W KUCHNI Pomarańcze Washington Navel można wykorzystać w kuchni na wiele różnych sposobów. Można je jeść na surowo jako przekąskę, używać do przygotowania soków lub dżemów, albo dodawać do sałatek i potraw mięsnych lub rybnych. Są również doskonałym składnikiem do przygotowywania ciast i deserów.
Włochy, Monchiero
...Pasta produkowana wyłącznie z orzechów laskowych Piemonte IGP z Langhe. Prażenie - Pasta produkowana z orzechów laskowych Piemonte IGP uprawianych na wzgórzach Langhe. Idealna do produkcji kremów orzechowych, lodów oraz do kuchni wytrawnej. Poddawana mieleniu o granulacji mikrometrycznej oraz późniejszemu przesiewaniu w celu usunięcia śladów skórki. Średnie prażenie. Dostępna na życzenie z...
Włochy, Lauro
... przygotowywania pysznych przepisów, jak i dań wytrawnych. Można je wykorzystać w sałatkach, jogurcie, do wypieku słodkich i wytrawnych produktów. Są doskonałe na śniadanie, dodane na przykład do jogurtu, ale także smakowane same jako przekąska. Na koniec, są szeroko stosowane w cukiernictwie: wybór deserów do przygotowania z migdałami jest naprawdę szeroki, będąc jednym z kluczowych składników do wypieku ciasteczek, ciast i tortów.
...Składniki: Miód, trufla biała (Tuber borchii Vitt. - pochodzenie Włochy) 2,5%, trufla biała (Tuber magnatum Pico - pochodzenie Włochy) 1%, aromat. Idealny w połączeniu z serami świeżymi/średnio dojrzewającymi oraz słoniną lub do przygotowania deserów.
Włochy, Firenze
...Składniki: Miód, trufla bianchetto (Tuber borchii Vitt. - pochodzenie Włochy) 2,5%, trufla biała (Tuber magnatum Pico - pochodzenie Włochy) 1%, aromat. Idealny w połączeniu z serami świeżymi/średnio dojrzewającymi oraz słoniną lub do przygotowania deserów.
Włochy, San Ferdinando Di Puglia (bt)
Sanferba powstała w 1991 roku w prowincji Barletta-Andria-Trani jako producent i dystrybutor artykułów spożywczych, a dzięki ciągłym inwestycjom w badania i rozwój nieustannie się rozwija, stawiając na jakość. Produkujemy półprodukty do deserów, półprodukty do cukiernictwa, przygotowania do barów, herbaty i napary, czekoladę w kubku, czekoladę stałą, proszek kakaowy, granity, syropy, napoje bezalkoholowe, kawę ginseng, kawę rozpuszczalną oraz produkty dla cukierni w ogóle.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play