Włochy, Trepuzzi
... wyselekcjonowane, takie jak: jałowiec, kardamon, cytryna i grejpfrut. Do produkcji używana jest czysta woda źródlana dla Ginu wysokiej jakości. Idealny do przygotowania Gin Tonic, smak można wzbogacić o dodatki z ananasa z wodą tonikową śródziemnomorską.
Włochy, Prato
...Praktyczność – Jakość – Wygoda Purée owocowe Freestyle Bartender są zawsze gotowe do użycia, co skraca czas przygotowania koktajli. BEZ GMO, BEZ GLUTENU, BEZ OLEJU PALMOWEGO, 100% certyfikowanych włoskich owoców najwyższej jakości, niepasteryzowanych, aby zapewnić wszystkie właściwości odżywcze (witaminy, błonnik, białka, węglowodany itp.). Cytryny z Sorrento, pomarańcze z Kalabrii i Sycylii...
... dawek przygotowania, ponieważ niedostateczne rozcieńczenie może mieć negatywny wpływ na strukturę, uniemożliwiając prawidłowe formowanie się lodu. Ewentualne nadmierne rozcieńczenie może z kolei spowodować poważne uszkodzenia granitora, ponieważ przypominamy, że cukier działa jako środek zapobiegający zamarzaniu. Jeśli zbyt mocno rozcieńczymy preparat do granity, istnieje ryzyko powstania prawdziwych bloków lodu, które mogą poważnie uszkodzić system obrotowy granitorów. Bezglutenowy - bez GMO - bez barwników - bez tłuszczów utwardzonych - bez laktozy www.officinegastronomiche.
Włochy, piano di sorrento (na)
... przyczyniają się do wzmocnienia układu odpornościowego i poprawy zdrowia skóry. Uprawiane głównie w regionach śródziemnomorskich, Arance Lane Late korzystają z łagodnego klimatu, który podkreśla ich cechy organoleptyczne. Są dostępne na rynku od stycznia do maja, oferując źródło świeżych owoców w miesiącach zimowych i wiosennych. Te pomarańcze są idealne do przygotowania dżemów, słodyczy i sałatek, dzięki swojej soczystości i zrównoważonemu smakowi. Ponadto ich sok jest doskonały do koktajli i orzeźwiających napojów, co czyni je wszechstronnym składnikiem w kuchni.
Włochy, Torino
... innymi smakami. Wymieszaj nasz suszony proszek z kiwi w swoich formułach, aby uzyskać zastrzyk superżywności i bogatego smaku. Był wykorzystywany do przygotowania napojów na bazie soku, galaretek, dżemów, syropów, likierów i lodów.
Włochy, Palagonia
...najczęściej wykorzystuje się sok do przyprawiania wielu potraw, od ryb po owoce morza, od sałatek po desery owocowe, a także do przygotowywania lodów i orzeźwiających napojów. Cytryna jest również stosowana w celach terapeutycznych w walce z nowotworami i reumatyzmem. Jedna cytryna zawiera 35% dziennego zapotrzebowania na witaminę C. Bardzo prawdopodobne, że ten owoc ma pochodzenie azjatyckie, być...
Włochy, Vairano Scalo
...100% CZYSTA PASTA ORZECHOWA, BEZ DODATKÓW CZY STABILIZATORÓW, JEST POZYSKIWANA Z RÓŻNYCH STOPNI PRAŻENIA. PASTA ORZECHOWA JEST PÓŁFABRYKATEM, CHARAKTERYZUJĄCYM SIĘ PRAŻENIEM, KTÓRE NADAJE JEJ INTENSYWNY SMAK I SPRAWIA, ŻE POZOSTAJE DŁUGO JEDNORODNA I KREMOWA. JEST POŻĄDANA JAKO GŁÓWNY SKŁADNIK PRZEZ PRODUCENTÓW WAFLI, PAST, CZEKOLADY, NAPOJÓW ORZECHOWYCH, A TAKŻE W PRZEMYŚLE LODOWYM I PIEKARNICZYM. TEN PRODUKT JEST WYKORZYSTYWANY DO PRZYGOTOWANIA SŁODYCZY I LODÓW, A TAKŻE NADAJE KAWIE I CZEKOLADZIE SZCZEGÓLNY SMAK.
Włochy, Berlingo
...Mieszanki przygotowań w proszkach do napojów: gorące i zimne czekolady, instant cappuccino, kawa z żeń-szeniem, jęczmień… mieszanki do slushów, mrożonych jogurtów, lodów, zimnych kremów, sorbetów, milkshake'ów, herbat, naleśników, gofrów, pancakes itp. Płynne przygotowania do polew, syropów, slushów itp. Nasza firma jest certyfikowana zgodnie z ISO 22000 i IFS. Gwarantujemy najwyższe...
Oasi powstała w 1989 roku jako firma spożywcza specjalizująca się w półproduktach do przygotowania napojów gorących i zimnych dla sektora HO.RE.CA (barów, kawiarni, restauracji, hoteli, cateringów). Nasze główne produkty to: jęczmień i żeń-szeń, granity, zimne kremy, frappé, sorbety wraz z odpowiednim materiałem reklamowym i sprzętem w użyczeniu bezpłatnym.
Włochy, Montanaso Lombardo
... przyjęcia do produktu końcowego, ze szczególnym uwzględnieniem linii UHT STERIPLAK, linii produkcji jogurtu oraz linii do produkcji serów miękkich, twardych, topionych i ricotty. - Linie przygotowania, mieszania i obróbki termicznej dla napojów takich jak soki owocowe, wino, miód, napoje izotoniczne. - Cykl przetwarzania mleka sojowego. SORDI, firma zdolna do dostarczania know-how i nowoczesnych technologii w sektorze spożywczym, jest również firmą inżynieryjną, która projektuje i realizuje częściowe lub kompleksowe instalacje „pod klucz” w dowolnej części świata.
Włochy, Scandolara Di Zero Branco
... zapewnić absolutne bezpieczeństwo higieniczne, zachowując jednocześnie niezmieniony smak i właściwości świeżych owoców. Nasze płynne mieszanki homogenizowane, składające się z mleka, cukrów i śmietany w odpowiednich proporcjach, są odpowiednie do lodów przygotowywanych w maszynach do soft-ice. Posiadamy również specjalną linię produktów w proszku na bazie żelatyn i emulgatorów do przygotowania...
Włochy, Onara Di Tombolo
Bertollo impianti s.r.l. dostarcza szeroki asortyment nowoczesnych i dostosowanych instalacji dla przemysłu spożywczego w Polsce i za granicą, takich jak: Makaron długi, krótki, lasagne, makarony specjalne; Buliony granulowane; Wodorowęglan sodu; Przygotowania do napojów gazowanych. Dzięki bogatemu doświadczeniu firma oferuje rynkowi specjalistyczne umiejętności w projektowaniu i realizacji...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play