Włochy, Giuliano
...Panettone to jeden z typowych świątecznych wypieków. Panettone Milano to klasyk, którego nie można pominąć w włoskiej cukiernictwie. Najprostszy z Panettone, ale ten z „P” wielką literą. Rodzynki, kandyzowane owoce i inne składniki grają główną rolę: razem tworzą doskonałą kombinację smaków i aromatów. Kod: BOPA01 Waga: 750 g...
Włochy, Sizzano
...ODMIANA Greco Novarese 100% POŁĄCZENIE Niebieskie i dojrzałe sery Kremowe desery Wyroby piekarnicze KOLOR Bursztynowy AROMA Szafran i kwiaty rumianku Rodzynki, orzechy laskowe i kandyzowane owoce DOJRZEWANIE W drewnie od 2019 TEMPERATURA: 8-12 °C...
Włochy, MILANO
...Panettone to tradycyjny włoski wypiek bożonarodzeniowy, pochodzący z Mediolanu. Charakteryzuje się wysoką, kopułowatą formą, jest przygotowywany z ciasta drożdżowego, wzbogaconego o kandyzowane owoce, rodzynki i skórkę pomarańczową. Jego przygotowanie wymaga kilku dni na obróbkę i naturalne wyrastanie, co nadaje wypiekowi jego puszystą konsystencję i charakterystyczny smak. Panettone często...
Włochy, Forlì
...Rodzynki są idealnym składnikiem wielu potraw, ale ze względu na ich kaloryczność warto nie przesadzać z porcjami. Rodzynki są bogate w różne substancje odżywcze, przede wszystkim błonnik, ale także witaminy i minerały, takie jak potas, żelazo i wapń, które są korzystne dla zdrowia organizmu. Opakowanie 1 kg, będąc wystarczająco dużym, pozwala zaoszczędzić na cenie i zapewnia znaczną ilość produktu, dzięki czemu można go spożywać przez dłuższy czas.
Włochy, Torino
...Cod. SPEC 01 U/M Kg PUDEŁKO na 4 Kg Opis Rodzynki, Pomarańcza, Kandyzowany Cedr, Kawa, Orzechy Laskowe z Piemontu IGP i Migdały pokryte 58% Czystą Gorzką Czekoladą, 32% Czekoladą Mleczną lub Białą Czekoladą.
Włochy, San Pietro Clarenza
... oliwki, PINIOLI, rodzynki, cukier, oliwa z oliwek extra virgin, olej słonecznikowy, ocet winny starzony 36 miesięcy. Może zawierać fragmenty pestek oliwek. ALERGENY: Seler, pinioli. Opakowania: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g WEGAŃSKI GOURMET...
...Pakowane w tiulu Składniki: Mąka pszenna typu '0' – Masło – Rodzynki – Migdały – Świeże jajka (żółtko) – Cukier – Miód – Sól – Drożdże – Aromaty – Farsz z pasty migdałowej.
Włochy, Brusaporto
...Casonsei (lub casoncelli) to jedno z najbardziej znanych dań kuchni bergamskiej. To danie z nadziewanym makaronem powstało, aby wykorzystać resztki mięs wieprzowych i wołowych. Z biegiem lat produkt wzbogacił się o dodatek do nadzienia: amaretti, rodzynki i skórkę cytrynową. „Casonsèi de la Bergamasca” z Pastificio Davena są certyfikowane znakiem „Bergamo Città dei Mille... Sapori” wydanym przez Izbę Handlową. Dostępne w opakowaniach po 250g i 500g.
Włochy, Marsala
Cześć Alagna vini ma 70-letnie doświadczenie w produkcji win sycylijskich, takich jak: KOSHO Sushi wine (wino zaprojektowane do mieszania z sushi, produkowane z sycylijskich winogron) (NOWA POZYCJA NA RYNKU) Lanni' Super Sicilian red wine (ciemne, gładkie czerwone wina dojrzewające w beczkach po Marsali) (NOWA POZYCJA NA RYNKU) Grillo Nero d'Avola Marsala Inne wina sycylijskie na życzenie Cremovo...
Włochy, Udine
...Rzemieślniczość naszego ginu przejawia się zarówno w wybranych materiałach, jak i przez ręcznie nakładany numer na każdej pojedynczej butelce. Bo „nie wystarczy robić dobrze, trzeba to robić dobrze”. W smaku, suchość London Dry, w zapachu intensywność Distilled. To są cechy, które go wyróżniają. W jego wnętrzu w sposób całkowicie zrównoważony wyrażają się jego 5 botanik, pozyskanych z infuzji naturalnego produktu, który został wysuszony, a następnie destylowany: Grejpfrut, Mirt, Kolendra, Czarnej Herbaty i Rodzynki.
Włochy, Castiglione Di Sicilia
... gama "Linia owoców suszonych i półproduktów" uzupełnia się o orzeszki piniowe, orzechy, rodzynki, posypkę z orzeszków ziemnych, nerkowce i wiórki kokosowe. Dzięki starannej selekcji surowców, precyzyjnym i skrupulatnym metodom pracy oraz kontrolom jakości na każdym etapie produkcji, jesteśmy w stanie zaoferować różnorodność półproduktów i surowców dla cukierni i lodziarni, takich jak pesto i krem pistacjowy, polewy, kakao w proszku, kremy instant, aromaty w paście, bazy w proszku, polewy, olej migdałowy bio, pralinowane owoce, pasty owocowe oraz tradycyjne smaki.
Włochy, Aprilia
... zarejestrowana na poziomie międzynarodowym. Mistrz Sor Felice, wspierany przez swoje dzieci, Salvatore i Annalisę, rozwija współczesną Cioccafè. Cioccafè produkuje pralinki czekoladowe różnego rodzaju, ziarna kawy pokryte czekoladą, amaretti pokryte czekoladą, rodzynki aromatyzowane rumem i chili pokryte czekoladą, z wyselekcjonowanych i wysokiej jakości surowców. Sprzedaje swoje produkty w Włoszech i w głównych krajach na świecie pod własną marką, ale jest w stanie zrealizować całe opakowanie pod marką prywatną.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play