Włochy, Bertinoro
SMAK DOSKONAŁOŚCI OD PONAD 60 LAT. W sercu Romanii, regionu bogatego w tradycję i kulturę gastronomiczną, Attilio Babbi założył w 1952 roku Firmę Cukierniczą BABBI, poświęconą produkcji rożków, wafli i półproduktów dla mistrzów lodziarstwa. Firma, dzięki surowcom o absolutnej autentyczności i świeżości używanych składników, szybko stała się punktem odniesienia dla mistrzów rzemieślniczych lodów...
Włochy, Caltagirone
Cukiernia Zagara to idealna odpowiedź dla tych, którzy pragną pysznych słodkości przygotowanych z naturalnych składników. Torty na uroczystości, ciasta na bufet i wiele więcej, na każdą okazję. Sprzedajemy w Włoszech i za granicą nasze typowe sycylijskie produkty: Ciastka migdałowe, kolorowe ciasteczka, ręcznie robione ciastka i wiele innych. Oferujemy usługi cateringowe na uroczystości, proponują...
Włochy, Almenno San Bartolomeo
...które zostało opatentowane. Składa się z specjalnego pojemnika z przegrodami, który pozwala na oddzielne przechowywanie smaków. Oprócz lodów oferowane są również specjalne produkty czekoladowe, dzięki doświadczeniu zdobytemu w Belgii przy wsparciu wielkich mistrzów czekolady, takich jak Eduard Bechoux, oraz wysokiej jakości wyroby cukiernicze, takie jak pełnoziarniste bułeczki, ciastka, semifreddo i babki. Pasqualina znajduje się w Almenno San Bartolomeo, w głównej siedzibie, oraz w Bergamo i Porto Cervo, gdzie można również spróbować produktów na bazie jogurtu.
Włochy, Baronissi
Antica Gelateria Matteo powsta w 1962 roku i produkuje „Fruttini Gelato”, które od zawsze uważane są za produkty najwyższej jakości. Firma rozwijała się dzięki przedsiębiorczości dynamicznego, młodego zarządu, który potrafił rozwijać nowe kanały sprzedaży i zrozumieć ewolucję rynku, nigdy jednak nie rezygnując z idei produkcji produktu wysokiej jakości. Wręcz przeciwnie, stale poprawiała jego natu...
Włochy, savignano mare (FC)
...która uwielbia odkrywać nowe smaki i nie chce rezygnować z "zdrowych i naturalnych" lodów. Dzięki skrupulatnym analizom i okresowym pobraniom, nowoczesne akredytowane laboratorium badawcze nieustannie kontroluje jakość i higienę lodów oraz składników używanych do produkcji "Lodów Sancisi".
1979: Powstaje Dolce Idea Fabbrica di cioccolato, która zajmuje się rzemieślniczą produkcją czekolady, kierowana przez Gennaro Bottone. Od 1979 roku zachwyca podniebienia serią produktów, które łączą rzemieślniczą uczciwość z fantazją i sztuką tworzenia. Nic dziwnego, że firma Bottone nosi nazwę "Dolce Idea". To potwierdza, że czekolada jest postrzegana jako glina, którą można formować według gust...
Włochy, Milano
Włochy, Torre Annunzuata
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play