Włochy, Martina Franca
...Panzerottini z nadzieniem morelowym to pyszne wypieki, idealne na słodką przerwę. Te panzerottini są wykonane z kruchego ciasta i słodkiego, soczystego nadzienia z dojrzałych moreli. Doskonale nadają się do spożycia na śniadanie, podwieczorek lub jako deser, w towarzystwie filiżanki herbaty lub kawy. Panzerottini z nadzieniem morelowym to produkt rzemieślniczy, przygotowany z wysokiej jakości składników, aby zapewnić autentyczny i nieodparty smak.
Włochy, Giarre
FC Food dystrybucja: - baza świeżej pizzy, - baza pizzy mrożonej, - pizza romana puccia, - focaccia, - pizza nadziewana, - świeże panini, - panini pakowane, - produkty piekarnicze, - rzemieślnicza granita sycylijska: granita pistacjowa, - kawa, - migdał, - morwa, - melon, - arbuz, - migdał, - kokos, - mięta, - figi indyjskie, - granita cytrynowa, - stołówka, - arancini ragu, ...
Włochy, Mazara Del Vallo
...Kanonik sycylijski to z pewnością jeden z najbardziej znanych, ukochanych i przede wszystkim eksportowanych deserów na całym świecie. Symbol wyspiarskiej sztuki cukierniczej, jest jedną z najbardziej cenionych specjalności cukiernictwa sycylijskiego. Skorupa kanonika jest chrupiąca, a wnętrze to słodka pieszczota dla podniebienia wzbogacona o kandyzowane owoce, kawałki czekolady, aromat wanilii i/lub cynamonu.
...Torty z Ricottą to specjalność naszej tradycji. Przygotowanie Świeża ricotta jest dokładnie osuszona i odsączona w komorach chłodniczych, następnie mieszana z odpowiednią ilością cukru i umieszczana w sterylnych wiaderkach. Po zapakowaniu wiaderka są transportowane do tunelu do szybkiego schładzania, dzięki czemu w ciągu kilku godzin słodka masa ricotty osiąga temperaturę -18°C i jest przechowywana w odpowiednich komorach. Proces ten pozwala uzyskać produkt o wysokiej jakości. Dostępne w formatach: 1,2 kg (opakowanie jednostkowe) oraz Tortina jednorazowa o wadze 110 g (opakowanie 12 sztuk).
Włochy, Piacenza
... wykorzystać jako prezenty. Cukiernia Falicetto powstała w 1985 roku dzięki intuicji Aldo Scaglii, młodego cukiernika z Piemontu, który osiedlił się w Piacenza. W codziennie wypiekanych produktach, przygotowywanych zgodnie z tradycjami wysokiej cukiernictwa, wkładana jest ogromna pasja i fantazja oraz ciągła dbałość o składniki. Wybierane są bowiem najlepsze ziarna kakao z Wenezueli, Boliwii i wyspy Sao Thome, które są przetwarzane i łączone z migdałami lub orzechami laskowymi, tworząc czekoladę, która stała się słodką tradycją dla wszystkich mieszkańców Piacenza.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play