Włochy, Giuliano
Od ponad czterdziestu lat, Di Rosa jest punktem odniesienia w branży cukierniczej, oferując szeroką gamę produktów, które łączą włoską sztukę rzemieślniczą z pasją do jakości. Z ponad 200 artykułami gotowymi do eksportu na całym świecie, Di Rosa to nie tylko marka, ale gwarancja doskonałości i autentyczności. Nasza firma nie tylko dystrybuuje produkty wysokiej jakości, ale specjalizuje się również...
Włochy, MILANO
...1. Spotkanie gwiazdowe między słodką kremową czekoladą z orzechami a kruszonką ciastek "Pan di Stelle". Krem do smarowania "Pan di Stelle" powstaje z połączenia składników wysokiej jakości, takich jak świeże jaja i 100% włoskie orzechy. Bez oleju palmowego i tłuszczów utwardzonych. Składniki: Krem z orzechów i kakao (cukier, olej słonecznikowy, orzechy włoskie 13,7%, odtłuszczone kakao 9,8...
Włochy, Taranto
Czasami trzeba mieć odwagę, aby uwierzyć w swoje marzenia i podążać za swoimi instynktami! Aldo Predari jest właścicielem cukierni Dolce amorsi. Po latach spędzonych w sektorze przemysłowym, postanowił obrać nową drogę: tę, która prowadzi do piękna smaku i cukiernictwa. Zatrudnia wysoko wykwalifikowany personel, w którym różne umiejętności łączą się w tworzeniu specyficznych linii produktów. Sta...
Włochy, Castel D'azzano
...Dobroć i radość czekolady Bauli Najpierw zachwyci Cię słodka czekolada Bauli. Potem, jedna z wielu niespodzianek, zawsze różnych, które napełnią uśmiechami święta Twoich dzieci. Jeszcze bardziej urocze Święta Wielkanocne W każdej jajku znajdziesz mięciutką maskotkę do przytulania z nowej kolekcji poświęconej zwierzakom z dżungli: wiele nieodparty zwierzaków, które od razu staną się najlepszymi...
...Fabryka Likieru Amarelli Fortunato Amarelli i C. produkuje najlepszą lukrecję na świecie, według autorytatywnego głosu Encyklopedii Brytyjskiej, która pochodzi z Kalabrii. Stare dokumenty potwierdzają, że już około 1500 roku rodzina Amarelli handlowała podziemnymi gałęziami rośliny, która do dziś rośnie w obfitości na jej ziemiach: lukrecją, o nazwie naukowej "Glycyrrhiza Glabra", czyli słodką...
Włochy, Piacenza
... wykorzystać jako prezenty. Cukiernia Falicetto powstała w 1985 roku dzięki intuicji Aldo Scaglii, młodego cukiernika z Piemontu, który osiedlił się w Piacenza. W codziennie wypiekanych produktach, przygotowywanych zgodnie z tradycjami wysokiej cukiernictwa, wkładana jest ogromna pasja i fantazja oraz ciągła dbałość o składniki. Wybierane są bowiem najlepsze ziarna kakao z Wenezueli, Boliwii i wyspy Sao Thome, które są przetwarzane i łączone z migdałami lub orzechami laskowymi, tworząc czekoladę, która stała się słodką tradycją dla wszystkich mieszkańców Piacenza.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play