Włochy, Giarre
...Produkcja 30 smaków rzemieślniczej granity sycylijskiej, tradycyjna metoda, tylko woda, cukier i owoce, bez zagęszczaczy ani barwników, tylko świeże owoce z regionu, już zamrożone i gotowe do użycia, może być przechowywana z trwałością do 1 roku. Dystrybucja w całej Europie, w tym w Wielkiej Brytanii i Szwajcarii.
Włochy, Bronte
...Czekolada Modica Orzechowa i Migdałowa - pasta kakaowa 50%, cukier, orzechy laskowe 5%, migdały 5%.
Włochy, Castel D'azzano
... przyjaciółmi najmłodszych, a nawet dorośli nie będą mogli im się oprzeć! Czekolada mleczna najwyższej jakości (kakao: min. 31%) Cukier, masło kakaowe, mleko w proszku, pasta kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, aromaty. Może zawierać orzechy. Bezglutenowe.
Włochy, Novi Ligure
Przemysł cukierniczy. Produkcja czekolady. Jajka czekoladowe. U nas obróbka czekolady odbywa się z miłością i uwagą, z poszanowaniem tradycji i jakości, obejmując wszystkie rodzaje czekolady, od mlecznej po gorzką, przez białą i orzechową. Gambarotta srl wykonuje swoje prace również na zlecenie: kakao w proszku, czekolada gorzka, gianduiotti, nugat czekoladowy, czekolada, cukierki czekoladowe, orzechowa, czekolada do smarowania, słodycze i cukier, tabliczki czekolady oraz jajka czekoladowe.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play