Z historii tradycji kampanijskiej w 2016 roku powstała firma TROPPOGOLOSO rodziny Manzo, która dzięki umiejętnemu przetwarzaniu "biednych" składników potrafi wytwarzać produkty naturalne i zdrowe, które swoją smakiem zdobywają podniebienia zarówno dorosłych, jak i dzieci. Cieszymy się, że możemy dzielić się naszą drogą do doskonałości, stawiając na jakość i różnorodność produktów jako naszą mocną ...
Włochy, Lozzo Di Cadore
Nasz piekarnik powstał w 1952 roku, specjalizując się coraz bardziej w produkcji ciastek o renomowanej smaku. Stara i cenna receptura, skomplikowana i wciąż rzemieślnicza metoda obróbki, składniki najwyższej jakości, razem tworzą wyjątkowość i oryginalność naszych produktów. Z połączenia przeszłości, reprezentowanej przez umiejętne przerabianie przepisów z dawnych czasów, oraz teraźniejszości, któ...
W cukierni można zamówić wszystkie rodzaje wypieków na śniadanie, ciasteczka, torty, ciastka, mignon słone. Skupiamy się na realizacji wszystkich rodzajów tortów urodzinowych, od klasycznych tortów po bardziej wyszukane słodkości z lukru, aż po delikatniejsze desery. Jeśli chcesz przygotować naprawdę wyjątkowy tort urodzinowy dla równie ważnej osoby, wystarczy, że odwiedzisz nas w cukierni z...
Włochy, Asolo
Asolodolce produkuje pyszności z ciasta francuskiego oraz słodkie specjały, polegając na nowoczesnych i zaawansowanych metodach oraz procesach, jednocześnie dbając o jakość i autentyczność rzemieślniczą. Asolodolce to firma rodzinna, obecnie w drugiej generacji, która osiąga duże wyniki, ale utrzymuje wartości i podejście z początków, które Sergio Gallina, założyciel wciąż aktywny w firmie, potraf...
Od trzech pokoleń codziennie obdarowujemy Was słodkimi chwilami dzięki naszym ciasteczkom, przygotowywanym codziennie z tą samą pasją i starannością, co kiedyś. Poranne, loki, ciasteczka, tricotti, taralle, savoiardi, te z figami i migdałami, bauletti, burrì, gocciolosi, cookies, mandorlotti, reginette, pełnoziarniste cruscolotti oraz pancacao to proste i naturalne produkty, które powstają z nasz...
Piekarnia Quartararo zajmuje się produkcją wszelkiego rodzaju chleba i wyrobów piekarniczych, pizzy z pieca opalanego drewnem oraz typowych słodkości sycylijskich i nie tylko. Produkujemy wyroby piekarnicze, takie jak chleb wszelkiego rodzaju, ciepły aż do wieczora, grissini, focacce, pizze na blachę, sfincione, palermitańskie dania garmażeryjne oraz jedzenie na wynos, produkty słodkie i słone...
Włochy, Sambuca Di Sicilia
... BIAŁY NAJLEPSZE CIASTO SZEFOWSKIE (NAJLEPIEJ SPRZEDAWANE) NAJLEPSZA SEROWA CIASTO Z OWOCAMI LEŚNYMI NA RYNKU!!!!! C) BAR CIASTA ZAMROŻONE 1) TRZY RODZAJE KRUCHYCH CIAST (NIE PRZEMYSŁOWE KRUCHY) 2) SBRICIOLATA Z RICOTTY 3) INNE 21 CIAST SZEF...
Włochy, Pachino
... Włoszech i za granicą, w tym barów, hoteli, B&B, sklepów tytoniowych, sklepów spożywczych i wielu innych. Wszystkie produkty są wytwarzane z wielką miłością i pasją, wykorzystując jedynie autentyczne i wysokiej jakości surowce, Uccaruci eksportuje słodkie i słone specjały sycylijskiej tradycji, tworząc prawdziwe produkty autorskie, które zdobędą serca każdego klienta.
Włochy, PAVONE DEL MELLA
...Dealer dla Brescii i okolic produktów marki "TRE MARIE", dystrybutor delikatesów Sammontana, chleb, pizze, lody rzemieślnicze, dania główne, przekąski, kanapki w automatach, warzywa i frytki, focaccie, chleb mrożony, dania drugie, lód w kostkach i kruszony, naleśniki, ciasto francuskie, słone przekąski i pizzetki,...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play