Włochy, Forlì
...Następujące opakowanie to format wygodny. Doskonałe przekąski podczas aperitifu lub idealne do chrupania przed telewizorem, prażone orzeszki ziemne nadają się do tworzenia smacznych potraw. W przepisach wegańskich często wykorzystuje się orzeszki ziemne, ale są na tyle wszechstronne, że można je również używać do past do smarowania lub tradycyjnych przepisów. Wyśmienite słodycze można przygotować...
... stronę, starannie i z pasją tworząc słodycze bogate w OMEGA 3, OMEGA 6, o niskiej zawartości tłuszczów nasyconych. Nasze produkty są wolne od oleju palmowego, laktozy i tłuszczów utwardzonych. Od 2020 roku produkujemy torty Caprese z Limoncello i czekoladą, dla sektora detalicznego i gastronomii. Produkujemy typowe produkty świąteczne z naszej ziemi, Kampanii, takie jak roccoco', mostaccioli, struffoli.
Włochy, S. Giovanni La Punta
... na Boże Narodzenie). BARBAGALLO DOLCIARIA TO RÓWNIEŻ FIRMA, KTÓRA DYSTRYBUUJE INNE TRADYCYJNE SŁODYCZE SYCYLIJSKIE, Z NIEKTÓRYMI EKSKLUZYWNYMI REPREZENTACJAMI. NA PRZYKŁAD: PÓŁFABRYKATY DO CUKIERNICTWA TYPU: TARTLETKI I ŁÓDECZKI Z CIASTA KRUCHEGO (różne rozmiary), SUSZONE BIGNE, CANNOLI Z CIENKIEGO CIASTA (różne rozmiary), VAU LE VANT, SUSZONE BIGNE I WIELE INNYCH. I JESZCZE SZEROKA GAMA TYPOWYCH SYCYLIJSKICH PRODUKTÓW MROŻONYCH, TAKICH JAK: ARANCINI (ponad 15 smaków: z sosem, pistacjami, bakłażanami, łososiem, kurczakiem i wiele innych), CEBULKI, CARTOCCIATE. NA ŻĄDANIE WSZELKIEGO RODZAJU CIASTKA.
Włochy, Reitano
Od 1999 roku produkujemy ręcznie typowe słodycze o szerokim zastosowaniu. Nasze słodycze mają wspólnym elementem wysokiej jakości migdały sycylijskie, a ich najwyższe wyrażenie znajduje się w produkcji „Pasta Di Mandorle” oraz „Frutta di Marzapane”. Dziś La Dolciaria La Fenice jest stabilnie obecna na rynku GDO we Włoszech i Europie, a także w szerokich niszach dystrybucji detalicznej, dzięki...
Włochy, San Giovanni Rotondo
Jesteśmy firmą specjalizującą się w produkcji słodyczy i wyrobów słonych na rynek nietolerancji pokarmowych, zaprojektowanych specjalnie dla kanału food i Ho.Re.Ca. Oferujemy słodycze i wyroby słone z rzemieślniczej cukierni, zarówno mrożone, jak i w temperaturze pokojowej, o terminie ważności wynoszącym 12 miesięcy. W związku z rosnącym zapotrzebowaniem na tego typu produkty, poszukujemy firm partnerskich, które chciałyby włączyć nasze referencje do swojej oferty produktowej.
Włochy, Andora
Pandolio to mała firma rzemieślnicza, która głównie produkuje typowe liguryjskie ciastka na bazie oliwy z oliwek. Lekkie, smaczne słodycze bez cholesterolu. Nowością z 2014 roku są słone przekąski z oliwą z oliwek.
Włochy, Sinalunga
Lokalizacja: loc. Guazzino. Forno Pariv: pełne przekąski na przyjęcia, komunie i wesela. Przystawki, crostini, świeże i suche słodycze, ciasta.
Włochy, San Dorligo Della Valle-Dolina
Świeża cukiernia - Typowe słodycze...
Ciastka suche, słodycze, Baci Di Dama...
od Aru Maurizio - Sardyńskie słodycze, świeże ciasta...
Włochy, Azzio
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play