Włochy, Bergamo
...Świeży ser z otoczką z pasta filata, która otacza kremowe serce ze śmietany i stracciatelli. Miękki, ale elastyczny i smaczny. Dostępny zarówno w 100% mleku bawolim, jak i 100% mleku krowim, w zależności od gustów i potrzeb.
Włochy, Martina Franca
...Burrata Pugliese to świeży i kremowy ser, typowy dla włoskiej tradycji serowarskiej. Produkowana z wysokiej jakości mleka, burrata wyróżnia się swoim miękkim i maślanym wnętrzem, owiniętym w cienką skórkę z mozzarelli. Ten ser jest idealny do spożywania samodzielnie lub w towarzystwie świeżych pomidorów i odrobiny oliwy z oliwek, co podkreśla jego delikatny i unikalny smak. Burrata to doskonały wybór dla tych, którzy szukają autentycznego i wyrafinowanego doświadczenia kulinarnego.
...Burrata, ser o miękkiej konsystencji, produkowana jest w Apulii, a szczególnie w mieście Andria. Ta ręcznie robiona torba z sera, zawierająca serce Stracciatella, jest obecnie jedną z najlepszych specjalności apulijskich. Składniki: Mleko, śmietana, sól, trufla (3%) – lub gorgonzola, podpuszczka, bez konserwantów. Rodzaje i Format CZAS PRZECHOWYWANIA: 15 DNI Kod: BURRATP.
Włochy, Alberobello
Podnośniki nożycowe z elektryczną lub pneumatyczną pompą hydrauliczną, idealne do środowisk ATEX. Napędy taśmowe z aluminiową konstrukcją i taśmą PVC, napędzane elektrycznie lub pneumatycznie. Maszyna ZAREJESTROWANA dla mleczarni do formowania strzępów mozzarelli do stracciatelli i burraty. Maszyny na zamówienie, również według projektu, w 100% personalizowane. Brak minimalnego zamówienia. Soli...
Włochy, Noci
Serowarnia Ignalat to średniej wielkości, rodzinna firma z Apulii, działająca na rynku od 1948 roku, specjalizująca się w produkcji nabiału, wytwarzanego wyłącznie z wyselekcjonowanego mleka krowiego z Apulii. Ignalat produkuje różne rodzaje nabiału: świeżego, wędzonego, dojrzewającego oraz różne typowe apulijskie specjały, takie jak mozzarella nodino i treccia, burrata, burrata wędzona w natural...
Włochy, Sant'ilario D'enza
... typów. Oprócz standardowego Parmigiano Reggiano produkujemy Parmigiano Reggiano Biologico, ten certyfikowany jako „Prodotto di Montagna” oraz wreszcie „Solo di Pezzata Rossa Italiana”. Nasza gama serów jest szeroka i zróżnicowana: wśród najpopularniejszych DOP oferujemy Grana Padano i Pecorino Romano, proponujemy również sery świeże, takie jak mozzarella di bufala i burrata oraz sery...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play