Włochy, Martina Franca
...Caprino al Finocchietto Selvatico to serowy produkt niszowy, wytwarzany z mleka koziego i aromatyzowany dzikim fenkułem. Ser ten charakteryzuje się aromatycznym smakiem i miękką konsystencją, co czyni go idealnym do przystawek i aperitifów. Caprino to produkt wysokiej jakości, wytwarzany w ograniczonej ilości i nagrodzony srebrnym medalem na konkursie Alma Caseus. Jego rzemieślnicza produkcja i unikalny smak czynią go produktem doskonałym w tradycji włoskiego serowarstwa.
...Mozzarella di Bufala Campana DOP to świeży ser o miękkiej konsystencji, produkowany wyłącznie z mleka bawolego pochodzącego z regionu jego pochodzenia. Mleko bawole ma inną kompozycję niż mleko innych gatunków zwierząt wykorzystywanych do produkcji sera. W rzeczywistości, w przeciwieństwie do mleka krowiego i koziego, jest bogatsze w białko, tłuszcze, a przede wszystkim wapń. Typy i Format Waga: od 25 g do 2 kg TERMIN PRZYDATNOŚCI 12 DNI / TERMIN PRZYDATNOŚCI 18 DNI / TERMIN PRZYDATNOŚCI 21 DNI Kody: od 1702 do 17...
Włochy, Dorgali
... dojrzewania, oferując doskonałą równowagę między delikatnością a intensywnością. Produkowany wyłącznie z mleka koziego pochodzącego z Ogliastra, regionu znanego z hodowli kóz, ten ser jest hołdem dla jakości i doskonałości sardynskiej. Owalny kształt, gładka i solidna skórka w kolorze od jasnobrązowego do ciemnego oraz niejadalna skórka sprawiają, że Mudosu to wyjątkowy ser, idealny dla tych, którzy szukają unikalnego smaku, pełnego elegancji i wyrafinowania.
Włochy, Giavera Del Montello
Produkujemy i dystrybuujemy linię serów świeżych NONNO NANNI, której głównymi produktami są stracchino, w wersji klasycznej oraz w wariantach stracchino z jogurtem i stracchino z probiotykami. Uzupełniają ofertę squaquerello, robiola, dostępna również w wersji bezlaktozowej oraz z koziego mleka, primosale, fior di stracchino, miękka specjalność stracchino w wygodnym opakowaniu, oraz najnowsza...
Jesteśmy w małej wiosce BOSIA, w sercu ALTA LANGA, zaledwie kilka kroków od ALBY, BAROLO i BARBARESCO, wśród ORZECHÓW i WINOROŚLI... Nasza produkcja jest wynikiem PRZEPISÓW, które przekazujemy sobie z POKOLENIA na POKOLENIE, opartych na lokalnym małym hodowli, często przekazywanych ustnie, dotyczących serów produkowanych z mleka mieszankowego lub koziego. Dziś kontynuujemy pracę naszych DZIADKÓW...
Włochy, Busto Arsizio
La Castellanza spa zajmuje się produkcją i dystrybucją nabiału oraz serów, w tym mozzarelli, burraty, taleggio, quartirolo, primosale, ricotty, masła, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzoli, z czystego koziego mleka oraz wielu innych przysmaków, zawsze używając tylko świeżego mleka. Jedną z naszych specjalności są sery kozie, które charakteryzują się lepszą strawnością niż inne sery. Produkujemy również masło i mascarpone najwyższej jakości.
Włochy, Avigliana
... MATURE Z BALSAMICZNYM OCETEM O WYJĄTKOWYM SMAKU, MAMY SERY NIEBIESKIE O WADZE 3 KG DOJRZAŁE W SOKU Z BORÓWEK ORAZ SZEROKI WYBÓR SERÓW I WĘDLIN Z TRUFLEM, RĘCZNIE ROBIONE KIEŁBASY, KTÓRE PO SPRÓBOWANIU NIGDY NIE ZAPOMNICIE, UNIKATOWE PRODUKTY, KTÓRE SĄ NASZĄ SIŁĄ, CAMEMBERT Z BAWOLEGO I KOZIEGO MLEKA, ŚWIEŻE SERY O UNIKALNYM SMAKU ORAZ WSZYSTKIE SERY I SZYNKI DOP Z WŁOCH, NIE WAHAJCIE SIĘ SKONTAKTOWAĆ Z NAMI W CELU UZYSKANIA DALSZYCH INFORMACJI.
Produkujemy Fior di Latte, mozzarellę z mleka bawolego, sery owcze, kozie i krowie, ricottę owczą i kozią, ricottę bawolą oraz jogurt z mleka krowiego, bawolego i koziego.
Włochy, Almenno San Salvatore
PRODUKCJA I HURTOWA SPRZEDAŻ serów z mleka krowiego i koziego: Branzi, Formagella Valle Imagna, Delicapra...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play