... zanieczyszczenia, a następnie należy namoczyć go przez co najmniej 12 godzin. Potem można go gotować lub używać jako składnik sałatek i dodatków, a szczególnie do przygotowywania ciastek, chleba, ciast wytrawnych i słodkich.
...MACUBA to syrop uzyskany z maceracji i koncentracji miąższu ekologicznej karobowej z Sycylii, naturalnie wegańskiej i bezglutenowej.
Jest doskonałym naturalnym słodzikiem, który można dodawać do wypieków i słodkich potraw. Idealnie nadaje się do marynowania mięs, na lody i naleśniki, a także może być używany jako składnik w koktajlach i napojach. Ponadto, syrop z karobu od zawsze był stosowany...
...Owoce liofilizowane organiczne i konwencjonalne dostępne są zarówno jako gotowe przekąski pod marką własną, jak i składnik do Twoich produktów, aby stworzyć unikalny smak i optymalną trwałość.
Dostępne owoce:
Ananas
Jabłko
Czarna porzeczka
Wiśnia
Bez czarny
Kiwi
Cytryna
Mandarynka
Melon
Pomarańcza
Brzoskwinia
Gruszka
Malina
Truskawka
Arbuz...
... osiągamy: - KONSULTACJE HANDLOWE / LOGISTYKĘ produktów spożywczych w kraju i za granicą - BADANIA I ROZWÓJ w sektorze spożywczym dzięki współpracy z najlepszymi technologami w branży w celu realizacji: - Pojedynczych składników - Indywidualnych składników do wykorzystania w procesach przetwarzania lub produktach. - Projekty rozwojowe - Projekty rozwojowe dla nowych składników (surowy składnik i proces produkcji) oraz gotowych produktów dla marek własnych.