Włochy, Giuliano
...Panettone to jeden z typowych świątecznych wypieków. Panettone Milano to klasyk, którego nie można pominąć w włoskiej cukiernictwie. Najprostszy z Panettone, ale ten z „P” wielką literą. Rodzynki, kandyzowane owoce i inne składniki grają główną rolę: razem tworzą doskonałą kombinację smaków i aromatów. Kod: BOPA01 Waga: 750 g...
Włochy, MILANO
... pyszny produkt, idealny dla wszystkich miłośników czekolady. To dobry i naturalny produkt, bez oleju palmowego, bezglutenowy, bez barwników, aromatów czy sztucznych dodatków. Składniki: Nocciolata bez mleka zawiera tylko składniki organiczne: cukier trzcinowy, pasta orzechowa (18%), olej słonecznikowy, kakao (11%), masło kakaowe, emulgator (lecytyna słonecznikowa), ekstrakt waniliowy. OPAKOWANIE 24 1 SZT = EURO 18,00 1 PALETTA 48 WIADEREK MINIMALNE ZAMÓWIENIE 15 PALET DATA WAŻNOŚCI 18/09/2027...
Włochy, Torino
...Proszek z suszonych pomidorów jest produkowany z pomidorów uprawianych na własny użytek poprzez suszenie i mielenie pomidorów. Proszek z suszonych pomidorów składa się w 100% z pomidorów dojrzewających na słońcu. Zawiera całą słodycz i kwasowość świeżego pomidora, bez wzmacniaczy smaku, soli, aromatów czy substancji chemicznych przeciwzbrylających. Smak jest intensywny i bardziej wyrazisty niż w przypadku większości świeżych pomidorów. Idealny do dodawania smaku i koloru pomidora do formulacji, a także do zagęszczania i regulowania niezbędnej materii suchej (konsystencja).
Włochy, Nave
...bez dodatków słodzików, aromatów i konserwantów sztucznych. Woda tonikowa „Indian Premium” powstała w 2005 roku i oznacza początek wielkiej przygody FeverTree. Mieszanka o wyjątkowej jakości uzyskiwana jest z czystego chininy z Wschodniego Konga, wody źródlanej o niskiej zawartości minerałów, naturalnego cukru trzcinowego oraz gorzkiej pomarańczy z Tanzanii, ręcznie wyciskanej na zimno, aby...
Włochy, Comacchio
...Il Tantafrutta to nowy sorbet na łyżkę, gotowy do użycia, serwowany w formie quenelles lub kul. To lekki, smaczny i naturalny deser, wykonany w około 50% z owoców; jest bezglutenowy, nie zawiera mleka ani jego pochodnych, nie zawiera sztucznych aromatów, konserwantów ani barwników. Starannie dobrane składniki zostały połączone w oryginalny i innowacyjny sposób, dając restauratorom możliwość zmiany smaków w ciągu roku, wybierając te najbardziej odpowiednie do pory roku i oferując klientom różnorodne smaki, zaspokajając tym samym nawet najbardziej wymagające podniebienia.
Włochy, Acquaviva Picena
... kontrole dotyczące przechowywania żywności. certyfikaty • produkcja gwarantowana przez standard ifs food 7.0 • certyfikacja jakości iso 9001:2015 • certyfikacja dla produkcji biologicznej reg.834/2007 WE • bezpieczeństwo i higiena żywności uznanie reg.852/853/we/2004 • uznanie reg. 1334/1333/2008 produkcja aromatów i dodatków • wpis do konsorcjum ochrony vitellone bianco dell’appennino umbro marchigiano 5RRRRR • kontrole fizykochemiczne i mikrobiologiczne przeprowadzane przez akredytowane laboratoria zewnętrzne...
Włochy, Trento
... tradycyjnych likierów wyróżniają się likier cytrynowy (limoncello), likier jabłkowy, borówkowy, lukrecjowy, kokosowy, kawowy oraz wszystkie rodzaje amaro. Po latach badań i doświadczeń w dziedzinie stabilizacji likierów, Flavor Chimica udało się stworzyć nowy typ likierów określanych jako "high-tech". Są to produkty na bazie alkoholu śmietankowego, do których można dodać także inne składniki, takie jak czekolada, jajka czy małe owoce, w tym truskawki, maliny, pistacje, orzechy laskowe i inne.
Włochy, Gallarate
... do specjalnych chlebów i gwarantuje realizację wyrobów gotowych o niezwykłej jakości. Szczególną uwagę poświęcono zapachowi i smakowi różnych rodzajów chleba. W realizacji każdego z tych preparatów starannie wybraliśmy i połączyliśmy składniki, które najlepiej współgrają, aby uzyskać smaki i zapachy po prostu unikalne i niepowtarzalne. Firma uzyskała certyfikację ISO EN9001 i eksportuje swoje produkty do ponad 70 krajów.
Włochy, San Vendemiano
... dostarczonych przez klienta, w celu eksperymentowania i porównywania różnych metod winiarstwa lub produktów do winiarstwa, takich jak drożdże, składniki odżywcze, stabilizatory i różne dodatki. Firma oferuje również usługi badań stosowanych we współpracy z Uniwersytetem w Padwie – Wydział Winiarstwa; poszukiwanie nowych enzymów, mikroorganizmów biologicznych, białek, substancji wspomagających, nawozów, środków klarujących, aromatów oraz drożdży dla winnic, które chcą wyróżnić się stosowaniem produktów rodzimych.
Włochy, Matera
... uwodornionych, barwników nie sztucznych, naturalnych aromatów i skierowane są głównie do dwóch sektorów: RĘCZNY z gamą dedykowaną dla lodziarni, cukierni, piekarni oraz Ho.Re.Ca.; PRZEMYSŁOWY z gamą Nicoletti dedykowaną dużym producentom przemysłowym. Jesteśmy również niekwestionowanym liderem w realizacji linii o nazwie Myblend: nowa koncepcja, która interpretuje i realizuje produkt, personalizując go specjalnie dla każdego klienta z: składnikami, strukturą, aromatami, kolorami i opakowaniami dostosowanymi do potrzeb. Firma organizuje KURSY szkoleniowe w SCUOLAGELATO FEDERICO II.
I.T.ALI. srl specjalizuje się w dostarczaniu składników, dodatków i aromatów, a także półproduktów i mieszanek dostosowanych do różnych sektorów przemysłu spożywczego. Nasza wiedza to usługa personalizacji i propozycji dla poszczególnych firm, zarówno przemysłowych, jak i rzemieślniczych. Specjalizujemy się w produktach słonych, w szczególności w wędlinach, daniach gotowych, makaronie i...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play