Włochy, Reggio Emilia
Pracujemy obok dużych i małych oraz średnich przedsiębiorstw od ponad 40 lat, oferując szeroki asortyment składników spożywczych w proszku, pochodzących od certyfikowanych firm działających w obrębie Unii Europejskiej. Jesteśmy specjalistami w dziedzinie mleka w proszku i jego pochodnych, ale na przestrzeni lat specjalizowaliśmy się w szerokim zakresie surowców spożywczych w proszku, w tym: skrobi...
Włochy, Milano
...Fettuccine są podobne do tagliatelle, są bardziej spłaszczone i krótsze. Ta "zielona" wersja z mąki grochowej jest źródłem białka i witamin (szczególnie A i E, ale także B1, B2, B9, C, K oraz kwasu foliowego). Zielony groszek zawiera różne sole mineralne (potas, żelazo, fosfor, wapń, magnez, siarkę, sód i cynk) oraz mało tłuszczu. Jest również bogaty w błonnik rozpuszczalny, skrobię i cukry, co czyni go idealnym pokarmem dla naszego organizmu.
Włochy, Amelia
Na chronionym terytorium znanym jako „ścieżka oliwy” w Umbrii, na falistych wzgórzach Amerini rosną nasze oliwki. Olej FenOlio pozyskujemy wyłącznie z naszych własnych oliwek. Olej jest bogaty w polifenole, potężne naturalne przeciwutleniacze o wysokim poziomie witaminy E, które są w stanie przeciwdziałać szkodliwym skutkom wolnych rodników. Jakość FenOlio nie jest jedynie określona niskim poziome...
...Jego składniki to mąka ryżowa (zawierająca skrobię) oraz mąka pszenna (zawierająca gluten), dwa naturalne spoiwa, które w połączeniu nadają siłę i wytrzymałość koszykowi chlebowemu, tworząc w ten sposób pojemnik, który nie ulega łatwemu zniszczeniu, nawet przy gorących potrawach, takich jak zupa. Zaleca się jednak, aby koszyk postawić na talerzu, który będzie stanowił solidną podstawę. Podwójny...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania