Włochy, Milano
...Wyprodukowany w lipcu, to miód o silnej osobowości, który ma tendencję do krystalizacji. W stanie płynnym ma kolor bursztynowy i jasnobrązowy, a po krystalizacji przyjmuje zapach suszonych grzybów, lukrecji, niemal wędzonego. Aromat jest bardzo intensywny, trwały, przypomina karmel i smak toffi, bardzo ceniony przez dzieci. POŁĄCZENIA Aromatyczny słodzik do napojów; wzbogaca vinaigrette do sałatek mieszanych, dobrze komponuje się z zapiekankami warzywnymi oraz daniami z ziołami aromatycznymi lub leczniczymi, warto spróbować do risotto.
...Gorgonzola to ser żółty o surowej konsystencji w kolorze słomkowym, którego zielone prążki są wynikiem procesu pleśnienia, czyli powstawania grzybów. W wersji Dolce jest kremowy i miękki, o szczególnym i charakterystycznym smaku, lekko pikantnym. W wersji Piccante ma bardziej wyrazisty i mocny smak, którego pasta jest bardziej pleśniowa, zwarta i krucha. Produkowany z mleka pasteryzowanego pochodzącego z obór znajdujących się w regionie pochodzenia, z dodatkiem kultur bakterii mlecznych i wyselekcjonowanych pleśni, naturalnie pozbawiony laktozy. Dostępny w klasycznych formatach.
Włochy, Trento
... przyjemny bulion, rozpuścić 16 g Granulatu Grzybów Borowików Bauer w 1 litrze wrzącej wody i wymieszać: produkt jest błyskawiczny. Aby dodać dodatkowy smak, granulat można dodać bezpośrednio do risotto, sosów, pieczeni i kotletów w pożądanej ilości. Z 15% BOROWIKÓW...
Włochy, Marciano Della Chiana
...która czyni go wyjątkowym: nie zawiera Alliny. Dzięki temu jest całkowicie strawny i nie pozostawia czasami nieprzyjemnego zapachu. Krótko mówiąc, czosnek odporny na pocałunki. Do przygotowania tego sosu wykorzystaliśmy całą roślinę aglione, od kwiatu po cebulę. Powstał świeży, słodki i delikatny smak. Z tego powodu zalecamy podgrzanie go przez kilka minut i odlanie na makaron. Idealny do przyprawiania każdego rodzaju makaronu, w szczególności tradycyjnych Pici, z dodatkiem grzybów i kiełbasy lub kaparów i sardeli, albo Starożytnego Guanciale.
Włochy, Grottaferrata
... powstają produkty gastronomiczne, takie jak sosy i przyprawy, które wzbogacają smak oryginalnych potraw serwowanych w najlepszych restauracjach Michelin. La Raparelli Funghi e Tartufi nieustannie poszukuje partnerów handlowych, z którymi mogłaby rozszerzyć swoją działalność i doświadczenie.
Włochy, Avigliana
...które certyfikują integralność gleby: dlatego smak i zapach tych dziko rosnących grzybów zawsze mają czystość nieskażonej natury. Produkty są selekcjonowane według rodzaju i kontrolowane przez mikologa firmy, aby mogły być natychmiast wysyłane do całej Europy. Zdolność BIOXEN FOOD do maksymalnego skrócenia czasu przetwarzania i transportu dziko rosnących grzybów, od momentu zbioru do chwili dotarcia do konsumenta, to wielka zaleta, która pozwala zawsze oferować produkt o wyższej jakości.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play