Włochy, MILANO
...Vecchio Amaro del Capo to włoski likier produkowany przez Distilleria Caffo w Limbadi, w prowincji Vibo Valentia. Nazwa pochodzi od Capo Vaticano, lokalizacji przedstawionej na etykiecie, w pobliżu Tropei. likier składający się z dwudziestu dziewięciu ziół, kwiatów, owoców i korzeni, w tym lukrecji, mięty, anyżu, rumianku, jałowca, hyzopu i różnych cytrusów. Uzyskany likier ma bardzo ciemny kolor, słodki smak, lekko migdałowy, z dość aromatycznym posmakiem. OPAKOWANIE 8 SZT. 1 SZT. = EURO 4,50 1 PALET 72 OPAKOWANIA PO 8 MINIMALNE ZAMÓWIENIE 30 PALET...
Włochy, Lauro
...Wykonana z pysznych migdałów zmielonych na granulkę i pokryta cienką warstwą złotego, chrupiącego cukru, ta karmelizowana granula migdałowa ma wyjątkową duszę. Jest idealna do dekoracji i ozdabiania ciast oraz do posypywania jogurtów, owsianki i lodów. To produkt flagowy dla przemysłu cukierniczego i warsztatów rzemieślniczych, który podkreśla smak każdej potrawy. Wysoka zawartość wapnia, magnezu i fosforu typowa dla migdałów sprawia, że ta granula jest również doskonałym wyborem żywieniowym (oczywiście, ze względu na ich pokrycie cukrem, należy spożywać je z umiarem).
Włochy, Barrafranca
...Clizia to nasza delikatna majonez warzywny, przygotowany z sycylijskich migdałów. Migdał jest głównym składnikiem pysznej, miękkiej i delikatnej kremowej alternatywy dla klasycznego majonezu. Cały aromat naszych sycylijskich migdałów oraz intensywny smak oliwy z oliwek extra virgin z naszych oliwek spotykają się w reinterpretacji słynnego sosu w wegańskim stylu.
... migdałowy (2,5%). Aspekt sensoryczny: Wino o intensywnym rubinowym kolorze. Ma smak z nutami owoców, wiśni, śliwki z wyraźnym zapachem i smakiem gorzkiego migdała. Produkcje dostosowane do linii lotniczych, statków, kolei itp. W przypadku innych formatów prosimy o kontakt z biurem handlowym: +39 3477240044.
Włochy, Castiglione Di Sicilia
... gama "Linia owoców suszonych i półproduktów" uzupełnia się o orzeszki piniowe, orzechy, rodzynki, posypkę z orzeszków ziemnych, nerkowce i wiórki kokosowe. Dzięki starannej selekcji surowców, precyzyjnym i skrupulatnym metodom pracy oraz kontrolom jakości na każdym etapie produkcji, jesteśmy w stanie zaoferować różnorodność półproduktów i surowców dla cukierni i lodziarni, takich jak pesto i krem pistacjowy, polewy, kakao w proszku, kremy instant, aromaty w paście, bazy w proszku, polewy, olej migdałowy bio, pralinowane owoce, pasty owocowe oraz tradycyjne smaki.
...które chcą wzbogacić swoje menu o słodkie i słone specjały na bazie pistacji, migdałów, orzechów laskowych lub orzechów, poszukując autentycznych produktów o rzadkim i cennym smaku, gdzie smak jest wyraźny, doskonały, zdolny do przekonania każdego podniebienia i oczarowania.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play