Włochy, Bronte
Obecni na terenie Bronte, słynącym z zielonego pistacjowego DOP, Spitaleri s.r.l. rozpoczęła swoją działalność od łuskania zielonego złota, związanego z przetwarzaniem i sprzedażą pistacji, migdałów oraz lokalnych orzechów laskowych. Po latach starannej selekcji importujemy najlepsze zagraniczne odmiany orzechów, w pełni respektując nasze standardy jakościowe, gwarantując produkty o korzystnych ce...
Włochy, Trino
Od 1981 roku GELPAS to lody, croissanty i przekąski dla barów i restauracji. Dzięki niepowtarzalnym produktom jesteśmy jedyną prawdziwą alternatywą dla Twojego baru! Serwis, jakość i korzystne ceny. Ta filozofia od zawsze była naszym fundamentem i nadal jest realizowana z pasją i determinacją. GELPAS specjalizuje się wyłącznie w dostawach dla barów, restauracji, pubów i stołówek. Dlatego wybraliśm...
Włochy, Giarre
FC Food dystrybucja: - baza świeżej pizzy, - baza pizzy mrożonej, - pizza romana puccia, - focaccia, - pizza nadziewana, - świeże panini, - panini pakowane, - produkty piekarnicze, - rzemieślnicza granita sycylijska: granita pistacjowa, - kawa, - migdał, - morwa, - melon, - arbuz, - migdał, - kokos, - mięta, - figi indyjskie, - granita cytrynowa, - stołówka, - arancini ragu, ...
Włochy, Barletta
Zawsze w poszukiwaniu Dobra, Czekolada Ekologiczna Orsini wyraża naszą chęć bycia szczerym i przejrzystym wobec świata. Dragee czekoladowe ekologiczne, tabliczki czekolady ekologicznej, trufle czekoladowe Bio, Cremino z gianduia ekologicznego, wszystko wykonane z ekologicznych składników pochodzenia włoskiego, Orzechy laskowe i Migdały wyselekcjonowane we Włoszech. Czekolada i wyroby cukiernicze...
Włochy, Comacchio
Segel to włoska firma rodzinna, która od 1982 roku produkuje lody i sorbety wysokiej jakości, wytwarzane ręcznie z wykorzystaniem starannie dobranych składników. Segel dostarcza swoje produkty do działalności w sektorze HO.RE.CA, do hurtowników oraz do GDO, zarówno na rynku krajowym, jak i międzynarodowym.
...Sorbet cytrynowo-imbirowy w opakowaniach po 1 kg Sorbet cytrynowo-imbirowy to półprodukt do granitora, idealny dla gastronomii i bardzo ceniony na zakończenie posiłku. Rozcieńczenie w granitorze: jedna paczka produktu + 3 litry wody, a wydajność produktu po zamontowaniu w granitorze wynosi około 6 litrów. Można dodać część alkoholową (maksymalnie około 200 ml). Wszystkie sorbety mogą być...
Włochy, San Salvatore Telesino
JELLY ICE to firma specjalizująca się w produkcji i dostawach wysokiej jakości lodów i półzimnych deserów rzemieślniczych. Prezentujemy skromną gamę lodów śmietankowych i sorbetów owocowych, półzimnych deserów, porcji indywidualnych, słodkości w szklankach, rożków i wafli do lodów, a także jednorazowych produktów dla lodziarni, cukierni, jogurterii i kawiarni. W naszej ofercie znajdują się równie...
Antica Compagnia Siciliana, dynamiczna przemysł spożywczy, z siedzibą u stóp Etny, powstała z intuicji i woli grupy sycylijskich przedsiębiorców działających w branży cukierniczej, gastronomicznej, fast food oraz dietetycznej, którzy połączyli miłość do swojej rodzimej ziemi z wyraźną i nowoczesną wizją biznesową. To konkretny projekt, który wywodzi się z pomysłu pielęgnowanego od zawsze: produkow...
Włochy, Montecchio Maggiore
La Nuova Tradizione to firma stworzona przez pasjonatów profesjonalistów w branży, dedykowana dostarczaniu produktów semilaboratoryjnych o najwyższej jakości, aby wspierać proces twórczy w gelaterii. Firma stara się wprowadzać innowacje, jednocześnie szanując rzemiosło, które stoi za tworzeniem lodów. Jakość, bezpieczeństwo i obsługa są podstawą ich marki, co doprowadziło ich do uznania za liderów...
Włochy, Alliste
Miwa s.r.l. jest hurtownią specjalizującą się w dystrybucji produktów i surowców dla restauracji, barów, cukierni, pizzerii, lodziarni, sal weselnych, B&B, street food, trattorii, piekarni oraz hoteli. Obecni na terenie Apulii, w Alliste, są hurtownią działającą na rynku od ponad 20 lat. Miwa ma na celu być jedyną hurtownią, która oprócz towarów i usług, angażuje się w dostarczanie strategii i nar...
Włochy, Casamarciano
Caporaso jest liderem w produkcji orzechów od 1960 roku. W ciągu ostatnich 15 lat rozwinęła się w sieci sprzedaży B2B, aby dostarczyć końcowemu użytkownikowi (lodziarzowi/cukiernikowi) produkt, którego zawsze pragnął, aby zoptymalizować jakość swoich procesów, przy uczciwej cenie, która nie uwzględnia klasycznych 3/4 etapów zakupu/sprzedaży, z którymi przestarzała sieć sprzedaży zmuszała do zmier...
Gel Cream powstał w 2008 roku dzięki intuicji założyciela Giancarlo, który, wspierany przez dzieci, podjął nową przygodę, zanurzając się w "różnorodny" świat lodów. Fundamenty są już solidne, ponieważ można wykorzystać dwudziestoletnie doświadczenie i wiedzę, które rozwijały się w sercu Niziny Padanej. Obiekt zajmuje powierzchnię 5000 metrów kwadratowych, równomiernie podzieloną między magazyny su...
Włochy, Bistagno
Giuso - stulecie innowacji. Produkcja i sprzedaż produktów, składników, półproduktów oraz artykułów spożywczych dla lodziarni, cukierni i piekarni: włoskie lody, krem, owoce kandyzowane, kandyzowane, dżemy, konfitury, wiśnie. Misja: Produkować składniki złożone i półprodukty dla rzemieślników oraz małych przemysłów, poprzez ciągłe poszukiwanie innowacyjnych rozwiązań i z celem całkowitego zadowole...
Włochy, Silea
Założona w 1964 roku jako rzemieślnicza pracownia produkująca rożki i wafle do lodów, dzięki przedsiębiorczej inicjatywie braci Luigi i Roberto Vanin, firma szybko się rozwija, przekształcając się w przedsiębiorstwo o zdolności produkcyjnej przekraczającej 1.000.000 sztuk dziennie. Zajmując powierzchnię ponad 6.000 m², zatrudnia obecnie ponad 30 wyspecjalizowanych techników, którzy pracują na nowo...
Włochy, Segrate
LODY ZNANE NA ŚWIECIE. Gelati Graziosi nie tylko dostarcza surowce pochodzenia naturalnego o najwyższej jakości, ale także oferuje wsparcie techniczne i formułacyjne, z kreatywnością, kompetencją oraz dużą uwagą na zmiany w naszym świecie. Prowadzimy badania, rozwijamy i produkujemy naturalne neutralne składniki wysokiej jakości oraz pełne bazy dla branży, lodziarni i cukierni, półprodukty w post...
Włochy, Roseto D'abruzzi
Nasza historia: Maria Magrini, w latach trzydziestych, zaczyna produkować w starym Caffè Magrini pierwsze lody rzemieślnicze, gdzie wybór surowców o absolutnej autentyczności i świeżości sprawia, że staje się miejscem spotkań miłośników lodów. Historia dobrych lodów w Roseto kontynuuje się z dziećmi, które tworzą pierwsze pucharki, tak ekskluzywne i fantazyjne, że zasługują na miano "legendy włos...
Włochy, Roma
RĘCZNA CZEKOLADA RZYM Cukiernia Hansel i Gretel należy do najlepszych rzemieślniczych cukierni w Rzymie, specjalizujących się w ręcznie robionych czekoladkach. Całkowicie rzemieślnicza produkcja czekoladek wyróżnia się wyrafinowaniem i jakością używanych składników, nieregularnością ich kształtu oraz odwagą w doborze połączeń. Każdy klient poszukujący ręcznie robionych czekoladek w Rzymie zostanie...
Włochy, Berlingo
Mieszanki przygotowań w proszkach do napojów: gorące i zimne czekolady, instant cappuccino, kawa z żeń-szeniem, jęczmień… mieszanki do slushów, mrożonych jogurtów, lodów, zimnych kremów, sorbetów, milkshake'ów, herbat, naleśników, gofrów, pancakes itp. Płynne przygotowania do polew, syropów, slushów itp. Nasza firma jest certyfikowana zgodnie z ISO 22000 i IFS. Gwarantujemy najwyższe międz...
Włochy, Formello
Gelimont oferuje produkty i półprodukty dla rzemieślnika lodziarza, wszystko, co potrzebne do dobrego rzemieślniczego lodu.
Włochy, Caltagirone
Cukiernia Zagara to idealna odpowiedź dla tych, którzy pragną pysznych słodkości przygotowanych z naturalnych składników. Torty na uroczystości, ciasta na bufet i wiele więcej, na każdą okazję. Sprzedajemy w Włoszech i za granicą nasze typowe sycylijskie produkty: Ciastka migdałowe, kolorowe ciasteczka, ręcznie robione ciastka i wiele innych. Oferujemy usługi cateringowe na uroczystości, proponują...
Oasi powstała w 1989 roku jako firma spożywcza specjalizująca się w półproduktach do przygotowania napojów gorących i zimnych dla sektora HO.RE.CA (barów, kawiarni, restauracji, hoteli, cateringów). Nasze główne produkty to: jęczmień i żeń-szeń, granity, zimne kremy, frappé, sorbety wraz z odpowiednim materiałem reklamowym i sprzętem w użyczeniu bezpłatnym.
Włochy, Ovada
... jednorazowych saszetkach, jak i w różnych formatach, sorbety w wielu smakach, gotowe granity w różnych smakach oraz neutralna granita z aromatami w wielu smakach itd... oraz dostarcza sprzęt do ich serwowania. Wszystkie produkty, które oferujemy, są pod naszą marką, a na życzenie możemy je również spersonalizować dla klienta. Oferowane produkty są wysokiej jakości, a wiele z nich jest bezglutenowych.
Włochy, Caltanissetta
... laskowe z Włoch oraz owoce najwyższej jakości. W tym kontekście mieszczą się tradycyjne smaki oraz nowości produktowe, które rozwijaliśmy przez lata dla barów, cukierni, restauracji, cateringów i hoteli. Oferowane produkty: rzemieślnicze lody mantecato w pojemnikach 3 kg; baza do lodów rzemieślniczych (UHT) w Bag in Box (różne smaki), gotowa do mantecacji, przechowywana w temperaturze pokojowej przez 12 miesięcy; gotowa baza do lodów soft; krem kawowy, granulowany cytrynowy do granitora; sorbety, trufle, porcje półzimne i parfaity dla sektora HO.RE.CA.;...
Zawód lodziarza to szkoła lodziarska, która uczy, jak tworzyć prawdziwie rzemieślnicze lody, korzystając wyłącznie z naturalnych surowców. W naszych kursach lodziarskich nie używamy dodatków, konserwantów ani barwników, wszystko to po to, aby jak najlepiej przygotować lodziarzy przyszłości. Ścieżka edukacyjna dzieli się na trzy poziomy: Kurs dla lodziarzy poziom 1: Kurs 1. poziomu jest odpowiedn...
Włochy, Coriano
Crème Caramel Bio to rzemieślnicza wytwórnia, która produkuje lody najwyższej jakości do sprzedaży hurtowej, powstała z pomysłu Mistrza Lodowego Marco Mazzottiego w 1992 roku, w prowincji Rimini. Dokładniej mówiąc, zajmujemy się produkcją i dostawą hurtową lodów rzemieślniczych o wysokich wartościach odżywczych i autentycznej jakości (kalorie zmniejszone o 18% do 25% w porównaniu do średniej lodów...
Włochy, Marsala
Włochy, Almenno San Bartolomeo
Założona w 1912 roku, specjalizuje się w produkcji lodów z doskonałych surowców, takich jak świeżo dojone mleko, cytryny z Amalfi, kasztany z Calizzano oraz miody Thun. Proces produkcji obejmuje kontrolę każdego etapu, od przygotowania po ubijanie, z okresowymi kontrolami mikrobiologicznymi w celu zapewnienia maksymalnego bezpieczeństwa. Nic nie jest pozostawione przypadkowi, nawet opakowanie, któ...
Włochy, Palermo
Monsù to start-up, która produkuje prawdziwe sycylijskie lody, korzystając z przepisów tradycji wyspy, z najwyższej jakości składników pochodzących od doskonałych małych producentów regionalnych. Firma ma siedzibę w Palermo i powstała dzięki pomysłowi rodziny Vesco, która od lat zajmuje się promowaniem sycylijskich win i potraw. Nasze lody są wynikiem naturalnych składników oraz nowego procesu pr...
MondoBar jest Twoim oficjalnym dostawcą produktów do lodziarni, w Polsce i na świecie. Najlepsze produkty i półprodukty do produkcji lodów, starannie wybrane dla Ciebie z dbałością i kompetencją. Jeśli szukasz kompetentnego, przygotowanego partnera, który zawsze zwraca uwagę na Twoje potrzeby w branży lodziarskiej, my w Mondobar jesteśmy właściwym rozwiązaniem. Oto tylko niektóre powody, dla który...
Włochy, Aprilia
Zajmujemy się dystrybucją w sektorze spożywczym, typowymi słodyczami z Kampanii i Sycylii oraz produktami mrożonymi.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play