Włochy, Mesoraca
... 60 dni w stałej temperaturze i wilgotności. W połowie dojrzewania wędlina jest prasowana, aby ją spłaszczyć, stąd nazwa spianata, uzyskując charakterystyczny kształt, który wszyscy znamy. Kategoria: Wędliny kalabryjskie WAGA: 500/550g Waga: 0.550 kg Składniki: Mięso wieprzowe, Sól, Naturalne aromaty i przyprawy Cukry: dextroza i sacharoza Przeciwutleniacze: E301 Konserwanty: E250-E252...
...SEMIARTISAN SALUMI: ŚWIEŻA I DOJRZAŁA KIEŁBASA, SUROWY PROSCIUTTO, NDUJA, SŁODKA I OSTRY SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
Włochy, Orsogna
...Salumi i sery typowe dla Abruzji * Salami z truflami * Salami Aquilano Dolce Tondo * Salami Cigolana Dolce * Salami Cigolana Piccante * Salami z wątroby wieprzowej typu Cigolana * Salami Piccante Bastoncino * Salami Spianata Aquilana * Świeże kiełbasy abruzyjskie Nasze sery: * Klasyczna caciotta z mleka krowiego * Caciotta z szczypiorkiem * Caciotta z orzechami * Caciotta z czarnymi oliwkami * Caciotta z zielonymi oliwkami * Caciotta z papryczkami chili * Caciotta z truflami...
Włochy, Bagnolo San Vito
... kostki Wędliny ogólnie: speck, mortadela, bresaola z udźca, salami Milano, salami Napoli słodkie i pikantne, spianata romana pikantna, pancetta Kremy serowe: z grzybami, z truflami, z octem balsamicznym, z 4 serami, z Parmigiano Reggiano Natomiast jeśli chodzi o napoje, sprzedajemy wina pochodzące z różnych regionów Włoch: Wenecja: Prosecco i Amarone Emilia-Romania: Lambrusco, Sangiovese i Pignoletto Marche: Passerina...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania