Włochy, Corato
... badania chemiczno-fizyczne i mikrobiologiczne, zarówno surowce wchodzące do procesu produkcyjnego, jak i gotowe produkty przed dystrybucją. Mimo że techniki produkcji batoników są technologicznie zaawansowane, zapewniają one rzemieślniczy i naturalny charakter produktu, a także wysoką jakość oraz bezpieczne i efektywne metody konserwacji. Zakłady produkcyjne i magazyn firmy, zlokalizowane w...
Włochy, Schio
Specjalizujemy się w produkcji maszyn do przetwarzania czekolady i wyrobów cukierniczych. Współpracujemy z Mistrzami Czekolady i Cukiernikami o międzynarodowej renomie, którzy polegają na naszej wiedzy fachowej, codziennie korzystając z naszych maszyn w swoich prestiżowych pracowniach. Charakteryzuje nas długoletnie doświadczenie oraz głęboka znajomość rynku. Klient jest naszym najważniejszym...
Maszyny do produkcji świeżego makaronu, wałkownice do świeżego makaronu, mieszarki do pizzerii i piekarni, mieszarki do cukiernictwa, wałkownice do cukiernictwa, maszyny do wylewania czekolady, piekarniki do gastronomii i cukiernictwa, piekarniki do pizzerii, czekoladziarki, maszyny do jęczmienia ginseng, producenci lodu, lodówki dla restauracji, lady chłodnicze, maszyny do lodów, schładzacze...
Włochy, Vago Di Lavagno
...ME.TRA jest jedną z nielicznych firm na świecie, która może dostarczyć maszyny i kompletną infrastrukturę do produkcji czekolady i ciastek. Kompaktowe instalacje do produkcji czekolady, compound, kremów, polew do lodów oraz kremów do smarowania. Produkcja od 50 do 1000 kg/godzinę. Nasze zaangażowanie w jakość naszej pracy zaczyna się od naszych procesów produkcyjnych i zarządzających: od dłuższego czasu skutkuje to certyfikatem jakości ISO9001.
Włochy, Villanova Mondovì
Ideo Tecnica, od 1980 roku, projektuje i realizuje maszyny oraz kompletną infrastrukturę do przetwarzania czekolady i orzechów, oferując rozwiązania dostosowane do specyficznych potrzeb każdego klienta, sektora i rynku. Zaawansowane rozwiązania do produkcji i formowania czekolady oraz innych produktów na bazie orzechów i kakao. Oferta obejmuje przetwarzanie surowców, kakao i orzechów, aż po...
... kakaowego, półautomatyczne i automatyczne linie formujące do produkcji tabliczek i czekoladek masowych oraz nadziewanych, ciągłe temperówki oraz urządzenia do produkcji czekolady rzemieślniczej, zaczynając od ziarna kakao. Technologia do produkcji różnych produktów czekoladowych z zastosowaniem w konkretnym sektorze zainteresowania. Szkoła czekolady rzemieślniczej: "od ziarna do tabliczki".
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play