Włochy, Milano
...mentolowego, intensywnego i trwałego, jeśli jest letni. POŁĄCZENIA Udekorowuje ciasta i lody, polewany na panna cottę, osładza napoje gorące; najlepiej komponuje się z serami świeżymi i miękkimi, takimi jak stracchino, taleggio.
Włochy, Noci
Serowarnia Ignalat to średniej wielkości, rodzinna firma z Apulii, działająca na rynku od 1948 roku, specjalizująca się w produkcji nabiału, wytwarzanego wyłącznie z wyselekcjonowanego mleka krowiego z Apulii. Ignalat produkuje różne rodzaje nabiału: świeżego, wędzonego, dojrzewającego oraz różne typowe apulijskie specjały, takie jak mozzarella nodino i treccia, burrata, burrata wędzona w natural...
Włochy, Giavera Del Montello
Produkujemy i dystrybuujemy linię serów świeżych NONNO NANNI, której głównymi produktami są stracchino, w wersji klasycznej oraz w wariantach stracchino z jogurtem i stracchino z probiotykami. Uzupełniają ofertę squaquerello, robiola, dostępna również w wersji bezlaktozowej oraz z koziego mleka, primosale, fior di stracchino, miękka specjalność stracchino w wygodnym opakowaniu, oraz najnowsza...
Włochy, Sonnino
Francia Latticini S.p.A - Zakład w Sonnino W zakładzie w Sonnino, działającym od 1987 roku, produkowane są: mozzarella z mleka krowiego, ricotta, masło, sery świeże, mozzarella Zarina. Francia I.L.C. s.r.l. - Zakład w Pontinia Zakład w Pontinia to pierwszy zakład wybudowany przez firmę, w którym produkuje się mozzarella z mleka bawolego, ricotta i masło z mleka bawolego; należy do konsorcjum mozza...
Włochy, Montelibretti
... produktów kozi. Mleczarnia posiada znak CE (IT F8W1G CE). Firma specjalizuje się w produkcji serów świeżych, takich jak primo sale, stracchino i robiola, serów dojrzewających oraz ricotty. Produkowane są również jogurty naturalne i owocowe oraz mleko pasteryzowane. Nasza oferta handlowa koncentruje się na serze Orazio, serze półdojrzewającym, odpowiednim do spożycia na stole, sprzedawanym po kilku tygodniach dojrzewania. Sól na sucho oraz dojrzewanie w naturalnym pomieszczeniu sprawiają, że jest on wyjątkowy pod względem cech sensorycznych.
Latteria di Roverbasso powstała w 1980 roku z pasji właściciela Modolo Dino do sztuki serowarskiej. Wykorzystując w pełni swoje dwudziestoletnie doświadczenie, udało mu się dziś stworzyć nowoczesny zakład produkcyjny. Firma dysponuje nowo wybudowanym obiektem przetwórczym. Na 3.500 m² znajduje się nowoczesne laboratorium produkcyjne, nowy dział solenia z zdecydowanie nowatorskimi technikami, magaz...
Masseria Fontana Ramata to firma zajmująca się rolnictwem i zootechniką (farma bawołów) z siedzibą w południowych Włoszech, z prawie 100-letnią historią. Firma produkuje „mozzarellę”, „ricottę”, „stracchino” i „scamorzę” wyłącznie z mleka bawolego pochodzącego z własnej farmy. Produkty Masseria Fontana Ramata to sery o bardzo wysokiej jakości. Cały proces produkcji jest kontrolowany; uprawa ziół, hodowla bawołów, produkcja mleka bawolego, aby uzyskać świeżą i pyszną mozzarellę.
Inne Produkty
Mozzarella z bufala
Mozzarella z bufala
Włochy, Ancona
...TAKICH JAK: MAKARON SUCHE, MAKARON ŚWIEŻY, RYŻ, KAWA, SER W PLASTRACH, SER TARTY, MOZZARELLA, RICOTTA, STRACCHINO, CIASTKA, TORRONE, BULECZKI, CROISSANTY, CUKIERKI, PRZYPRAWY, ZIOŁA, MIĘSA, SUSZONE OWOCE, JAJKA WIELKANOCNE, KOSZE ŚWIĄTECZNE, PRODUKTY CHEMICZNE, PASZE DLA ZWIERZĄT, ANTYGRYPOWE, PRODUKTY BUDOWLANE, ŚRODKI CZYSZCZĄCE ITD.
Włochy, Ponte Di Piave
Produkcja Stracchino i Casatella...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play