...Miscela Cremoso
Miscela 30% Arabica 70% Robusta.
Brązowa crema.
Intensywny, kremowy, otulający.
Średnie palenie.
Podobnie jak klasyczna mieszanka, miscela Cremoso charakteryzuje się intensywnie brązową kremą, a dzięki swojej pełni smaku na podniebieniu odczuwalny jest otulający i trwały smak.
Kapsułki Caffè Cortese kompatybilne z systemem Uno
MISCELA: CREMOSO...
...BAG IN BOX Nowy system opakowania wygodny i ekologiczny - Oliwa uzyskana z oliwek Nocellara del Belìce o zielonym kolorze z złotymi refleksami emanuje zapachem świeżo zmielonej oliwki z nutami świeżej trawy i papryki. Bardzo intensywny zielony owocowy aromat. Na podniebieniu, duża koncentracja smaku z przyjemnym połączeniem goryczy i średniej intensywności pikantności.
... pochodnych.
O intensywnym owocowym smaku z wyważoną goryczką i pikantnością, polecana do surowego doprawiania wszelkich potraw przygotowanych z wysokiej jakości składników.
Format: 500 ml.
Składniki: Oliwa z oliwek extra virgin 100% włoska.
Odmiany oliwek: Moraiolo, Arbequina Toskańska.
System ekstrakcji: Ekstrakcja na zimno.
Okres zbioru: 19 października.
Metoda zbioru: Głównie mechaniczna.
Owocowość: Intensywna.
Sposób przechowywania: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, z dala od światła i ciepła.
...VITO "Olio Pulito" - Wyprodukowano w Niemczech.
System profesjonalnego filtracji oleju spożywczego, odpowiedni do każdego rodzaju i kształtu frytkownic.
Dlaczego VITO:
aby zwiększyć Wasze zyski, znacznie wydłużając trwałość Waszego oleju do frytowania (oszczędność do 50%);
aby oferować swoim klientom smażone potrawy doskonałej jakości, o lepszym smaku i stałym wyglądzie w czasie;
aby...
Długie doświadczenie i nieustanna innowacja połączone z kulturą zdrowej przyjemności to kluczowe zasady naszej firmy. Nasz system gotowania powstał z lat doświadczeń w bezpośrednim kontakcie z klientami. Nasza filozofia polega na ponownym odkrywaniu smaku zdrowego posiłku, przygotowanego w krótkim czasie, z użyciem niewielkiej ilości tłuszczu i zachowującym wartość odżywczą oraz smak produktów...
... razem zwierzęta do wykorzystania, gdy ich cechy jakościowe są idealne pod względem smaku, wielkości jajka i konsystencji. Do solenia stosuje się specjalną mieszankę soli, a żadne rodzaje konserwantów ani dodatków nie są używane. Termin przydatności kawioru wynosi 90 dni, jeśli jest przechowywany w temperaturze 0-3°C.