Włochy, Milano
... całkowicie fizyczny i naturalny. Nie są używane żadne dodatki ani substancje chemiczne. Zastosowanie czosnku w jedzeniu oraz badania żywieniowe czy zdrowotne nie ujawniają żadnych negatywnych efektów biologicznych. W ostatnich latach szefowie kuchni zwrócili dużą uwagę na czarny czosnek, wykorzystując go do przyprawiania potraw z kurczaka, ryb itp. W porównaniu do świeżego czosnku, czarny czosnek nie uwalnia mocnego i agresywnego smaku dzięki obniżonej zawartości allicyny, która podczas procesu produkcji została przekształcona w związki przeciwutleniające.
Włochy, Colico
...romantyczna i panoramiczna atmosfera nad jeziorem: to cechy prestiżowej restauracji Hotelu Risi. W starannie i stylowo urządzonych przestrzeniach, szefowie kuchni proponują kulinarne przysmaki regionu oraz wina regionalne i krajowe najwyższej jakości. Aby uczynić wyjątkowymi takie wydarzenia jak bankiety, przyjęcia, spotkania, bufety, restauracja oferuje przestronną i elegancką salę, w której można zorganizować również spokojne śniadania robocze. Dysponujemy także salą idealną do organizacji małych spotkań, bufetów, bankietów weselnych oraz różnych ceremonii.
Włochy, Milano
... usługi wysokiej jakości w swoich laboratoriach, zarówno chemiczno-fizycznych, jak i mikrobiologicznych, zlokalizowanych w prowincji Padwa, w Vigonza. W laboratoriach poszukiwane i wdrażane są nowe rozwiązania w zakresie systemów gotowania i pakowania żywności i napojów, dzięki współpracy wielu kompetentnych osób, takich jak szefowie kuchni, biolodzy, dietetycy itp. Ponadto, atelier kulinarne MedicAir...
Włochy, Bologna
... siła barwienia, znacznie przekraczająca minimalny poziom kategorii I, oraz intensywny aromat wyróżniają szafran Oro Rosso spośród innych. Siła smaku, aromatu i koloru przyprawy jest testowana, aby zapewnić jej wysoką wartość kulinarną. Szefowie kuchni z najlepszych restauracji doceniają nasz czysty organiczny szafran i jego właściwości. Dzięki wysokiej jakości nasz szafran jest również wykorzystywany...
Włochy, Cavriago
Produkty Happy Mama są w 100% wyprodukowane we Włoszech, oparte na składnikach pochodzących z regionu Emilia-Romania oraz tradycyjnych metodach gotowania. Siłą naszego produktu jest najwyższa jakość, która zapewniła sukces na rynku krajowym i międzynarodowym oraz niezawodność kontrolowanej produkcji i wyłącznie naturalnych składników. Nasi szefowie kuchni są zawsze obecni, aby opracowywać...
Sole Ricevimenti dział cateringowy i bankietowy w Neapolu zarządza dużymi wydarzeniami takimi jak wesela, bankiety, kongresy, przyjęcia, konferencje, spotkania biznesowe, przerwy kawowe, koktajle, z profesjonalizmem personelu i wysoką jakością jedzenia. Nasi szefowie kuchni proponują specjały gastronomiczne tradycji kulinarnej neapolitańskiej i włoskiej oraz szeroką gamę menu na wydarzenia...
Włochy, Serradifalco
Firma i sublimi została założona w 2009 roku, po zauważeniu problemów, z jakimi borykają się szefowie kuchni w małej gastronomii oraz w cateringowej. Postanowiliśmy produkować rozwiązania żywnościowe, aby ułatwić i zwiększyć ilości oraz zyski.
Włochy, Firenze
Luca Salamini i Enrico Furno, właściciele Chef2, to dwaj profesjonalni kucharze, którzy oferują hotelarzom i restauratorom profesjonalne doradztwo w zakresie zarządzania działalnością, racjonalizacji kosztów oraz tworzenia menu. W szczególności szefowie kuchni zajmują się zarządzaniem kosztami, szkoleniem personelu poprzez treningi kulinarne oraz kursy dla profesjonalistów, doradztwem operacyjnym...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play