...Prosciutto di Parma DOP dostępny w różnych sezonach dojrzewania. Wyprodukowany z udźca ciężkiej świni, urodzonej i hodowanej we Włoszech, karmionej wysokiej jakości paszami. Słodycz i jakość sprawiają, że ten surowy szynka to rzadki przysmak. Dostępny w formatach z kością, bez kości Addobbo oraz bez kości Pressato.
Włochy, Fidenza
Sprzedaż i eksport bezpośredni do cash and carry na całym świecie, sprzedaż bezpośrednia do restauracji na całym świecie, produkty made in Italy, mozzarella z bufala, mozzarella do pizzy, fior di latte, pomidory San Marzano do pizzy, świeże makarony, makaron dla włoskich restauracji za granicą. Niezrównane ceny na typowe włoskie produkty, zamów na naszej stronie internetowej, a otrzymasz produkty ...
... oraz certyfikaty EMAS; certyfikaty BRC i IFS oraz inne. Obecnie rynek włoski stanowi 95% obrotu, podczas gdy pozostałe 5% dzieli się między wszystkie inne kraje, do których eksportujemy: Europa, Rosja, USA, Japonia, Meksyk, Kanada, Australia, Brazylia. Nasza szynka dojrzewająca przez co najmniej 16/18 miesięcy jest sprzedawana z kością, bez kości lub krojona w atmosferze ochronnej.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play