Włochy, Giuliano
Włochy, Paderno Franciacorta
Cittadini spa, jest od ponad 90 lat liderem w Włoszech i Europie w produkcji wszystkich rodzajów sieci, nici przemysłowych, włókien technicznych, lin i węzłów. Od 1980 roku firma działa w Paderno Franciacorta w prowincji Brescia, produkując sieci rybackie, sieci do akwakultury, sieci budowlane, sieci sportowe, sieci z monofilamentu nylonowego, sieci bezwęzłowe z Dyneema, nylonu, polipropylenu, pol...
Włochy, Sutri
...Worki neutralne PELD lub PEHD odpowiednie do kontaktu z żywnością, certyfikowane zgodnie z przepisami prawa. Przydatne do pakowania produktów mlecznych, takich jak mozzarella, produktów piekarniczych, takich jak chleb, chleb arabski, chleb przaśny, piadine, bułka tarta, chleb tostowy… itd. Personalizowane z logo firmy w maksymalnie sześciu kolorach lub 3+3 kolory. Aby uzyskać więcej informacji, zadzwoń pod numer 0761 600651/6 lub napisz e-mail.
Włochy, Palagonia
...Format: Słoik szklany 212 g Idealne jako przystawka w połączeniu z pysznymi przekąskami. Do podania z świeżymi i musującymi winami, takimi jak Prosecco Di Valdobbiadene; temperatura serwowania 8°. Waga brutto: 350 g. Waga netto: 212 g. . Składniki: Szparagi 35%, Suszone pomidory 30%, Olej z nasion słonecznika 30%, Bułka tarta 5%, Ocet winny, Sól, Czosnek, Mielony czarny pieprz, Pietruszka, Kwas cytrynowy, Kwas askorbinowy. Zalecenie: Przechowywać w chłodnym miejscu, w temperaturze od +4°C do 20°C. Pojemniki od: 106g/212g/620g/1kg/3kg...
Antica Compagnia Siciliana, dynamiczna przemysł spożywczy, z siedzibą u stóp Etny, powstała z intuicji i woli grupy sycylijskich przedsiębiorców działających w branży cukierniczej, gastronomicznej, fast food oraz dietetycznej, którzy połączyli miłość do swojej rodzimej ziemi z wyraźną i nowoczesną wizją biznesową. To konkretny projekt, który wywodzi się z pomysłu pielęgnowanego od zawsze: produkow...
Włochy, Ponte Di Piave
Pasticceria Dal Santo powstała w 1992 roku w prowincji Treviso jako tradycyjna pracownia cukiernicza. Została założona przez obecnego właściciela Alessandro Dal Santo, cukiernika od 1979 roku, który z pasją i starannym poszukiwaniem nowoczesnych smaków w połączeniu z tradycją, przy pomocy swoich współpracowników, zawsze tworzy spersonalizowane produkty, które łączą jakość z rzemiosłem. Cukiernia s...
Piekarnia Le Bontà Trecchinesi od ponad dwudziestu lat oferuje swoje produkty lojalnej klienteli, która z biegiem czasu stale rośnie. Z upływem lat piekarnia Le Bontà Trecchinesi zdywersyfikowała swoją ofertę, proponując klientom nie tylko chleb, ale także frese, tozzetti, pizze białe i czerwone, panettoni oraz bułkę tartą. Ale jaki jest sekret świeżości tego chleba? Proste: naturalne składniki, takie jak mąka, woda, sól i zakwas, przetwarzane z pasją i mistrzostwem, zgodnie z naukami, które pochodzą od dawnych mistrzów piekarskich.
Włochy, Piacenza
Falicetto to historyczna cukiernia w Piacenza. Od ponad 30 lat codziennie produkuje ręcznie robione tabliczki czekolady, torty z kremem i czekoladą, ciastka z migdałami i orzechami laskowymi, batony energetyczne bogate w błonnik, produkty odpowiednie dla osób z nietolerancjami pokarmowymi, lokalne specjały takie jak Sbrisolina i Buslanein, a także różne słodycze cukiernicze, które można wykorzysta...
Włochy, Villar Perosa
Dobre tradycje rodzinne Działalność, która powstała w 1991 roku dzięki woli Marco Perro i jego rodziny, odkryła na nowo i doceniła przepisy Babci Lucii, która już na początku wieku piekła i sprzedawała na rynkach Piemontu pyszne ciasta oraz znakomite „Paste di Meliga”. Mała pracownia cukiernicza przekształciła się dziś w zakład o powierzchni ponad 2000 metrów kwadratowych, wyposażony w najnowocze...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play