Włochy, Parma
110km
... wysychając. Teraz przyszedł czas na morskie powietrze, które, zanim dotrze do doliny, ukradło na Apeninach balsamy lasów. W zależności od pory roku otwierają się okna i przez dziewięć miesięcy postępuje się w ten sposób. Potem schodzimy do piwnicy: tutaj po dwóch latach kończy się dojrzewanie. Efekt jest emocjonujący, ale trzeba być gotowym na emocje: trzeba uchwycić, niemal usłyszeć, rzadką słodycz jego plastra, a niechcący usunąć tłuszcz, lekki i łatwostrawny, który nadaje mu harmonię i miękkość. Biały chleb i lokalne wino to jego idealni towarzysze.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play