Włochy, MILANO
... Citres wyróżniają się niską zawartością octu, co czyni je idealnymi do Focacce, Pizzy i innych słonych wypieków, nie pozostawiając kwaśnego smaku na jedzeniu. Nasze karczochy są 100% włoskie i przetwarzane z świeżych produktów w kwietniu i maju. Taki sposób przetwarzania zachowuje wysoką zawartość składników odżywczych, pozostawiając warzywa chrupiące i smaczne, bez "stresowania" produktu, który...
Włochy, Palagonia
...Składniki: Grzyby uprawne 35%, suszone pomidory 35%, olej z nasion słonecznika 30%, ocet winny, sól, naturalne aromaty w zmiennych proporcjach. (mielona papryczka chili, papryka, bazylia, czosnek). Kwas cytrynowy, kwas L-askorbinowy. Opakowania: 106g/212g/620g/1kg/3kg...
...Nazwa pochodzi od Capone, który w tamtych czasach był łatwo dostępny w kuchniach sycylijskich ze względu na swoją obfitość. Capone podawano razem z pomidorem i bakłażanem. Na początku ubiegłego wieku danie stało się częścią tradycji kulinarnej i capone został zastąpiony innymi warzywami. Warzywa, starannie wybrane, są smażone osobno, a następnie gotowane z wyjątkowym sosem pomidorowym. Składniki: Smażony bakłażan w kostkach 37%, sos pomidorowy, olej z nasion słonecznika, oliwa z oliwek extra virgin, cebula, seler, oliwki, kapary, cukier, naturalne aromaty, ocet.
Włochy, Trento
...W praktycznym formacie kostki, oto doskonała pomoc w kuchni: aromatyczna mieszanka do Soffritto Bauer. Powstaje z połączenia starannie wyselekcjonowanych warzyw, bez dodatku glutaminianu sodu i tłuszczów utwardzonych. Sekret Bauer na pyszne sosy i inne smakowite przepisy. Świetny do nadania smaku Twoim potrawom. Rozpuścić 1 Kostkę Soffritto Bauer (10 g) w odrobinie oleju lub wody w garnku, uzyskując w ten sposób bazę do gotowania wybranych potraw. Następnie przygotować mięso, ryby, warzywa lub sosy według ulubionego przepisu, kontrolując ewentualną potrzebę soli pod koniec gotowania.
Włochy, Imperia
...Firma Giuseppe Calvi & C. srl to stara olejarnia, założona w 1921 roku przez Giuseppe Calvi, a obecnie zarządzana przez Gianniego i Lucę Calvi, wraz z małą, ale wartościową grupą współpracowników. Siedziba znajduje się od zawsze pod numerem 56 przy via Garessio w Imperia Oneglia, podczas gdy zakład tłoczenia oleju znajduje się w Pontedassio, wśród gajów oliwnych doliny Oneglia. Nasza strategia biznesowa jest bardzo prosta: oferować dobre i naturalne produkty, przygotowane z wiedzą i elegancko zapakowane. Tak więc ...
Włochy, Venetico
Produkujemy i pakujemy, Oliwki w oleju, Kapary, Sycylijskie pesto. Dostawcy hurtowi dla sklepów tradycyjnych, wędzarni, winiarni, pubów, barów, restauracji. Skontaktuj się z nami, aby otrzymać dedykowane ceny. GIURBA konserwy sycylijskie powstały w 1995 roku w Rometta, z rodzinnych tradycji rolniczo-gastronomicznych oraz przepisów przekazywanych przez pokolenia. Zakład, położony na wybrzeżu tyrrenu, stanowi ważny element przemysłu spożywczego Sycylii. Konserwy, w kulturze wiejskiej, były zasobem, ale także koniecznością, aby przetrwać zimę i przechować plony ziemi poza ich sezonowością.
...gdy w 1974 roku postanowił stworzyć laboratorium do przygotowywania przetworów pomidorowych, stosując rygorystycznie domowe metody. Ta działalność zawsze była prowadzona w charakterze rodzinnym, więc wkrótce, oprócz naszego ojca i matki, również my, Simonetta, Antonella, Emiliana, zaczęliśmy wnosić swój wkład, dosłownie dorastając w naszej domowej firmie!
...FIRMA PRODUKUJĄCA WARZYWA W OLEJU I OCIECIE, JESTEŚMY PRODUCENTAMI OD PONAD DWUDZIESTU LAT I PRACUJEMY NAD TYPOWYMI PRODUKTAMI NASZEJ PIĘKNEJ ZIEMI "APULIA" JESTEŚMY OBECNI NA RYNKU WŁOSKIM I ZAGRANICZNYM POD MARKĄ "GUSTI ANTICHI" JAKOŚĆ NASZYCH PRODUKTÓW NAS WYRÓŻNIA. NASZ KATALOG JEST DOSTĘPNY ONLINE POD ADRESEM www.gustiantichi.com...
Włochy, Mirabella Imbaccari
Gospodarstwo Rolne Barbuscia powstało w 1950 roku na wzgórzach eneskich, w sercu Sycylii. Oferujemy szeroki wybór produktów najwyższej jakości o bogatych i autentycznych smakach, bez użycia sztucznych konserwantów. Posiadamy własną, starannie wyselekcjonowaną produkcję, która pochodzi z ponad 200 hektarów ciągłych. Ręczne przetwarzanie jest ważnym czynnikiem różnicującym, który nas wyróżnia: od...
Włochy, Caltagirone
... jakości oraz ekskluzywności produkcji wszystkich produktów: karczochów w oliwie, pasty oliwkowej, suszonych pomidorków w oliwie itp. Ekskluzywność wynika z tego, że warzywa pochodzą z najlepszej selekcji sycylijskiego sektora rolno-spożywczego. Ortoledda gwarantuje przetwarzanie, transformację i dystrybucję swoich linii z pakowaniem w słoiki szklane, pojemniki, torby i wiaderka. Szukasz karczochów w...
Włochy, San Vito Dei Normanni
... klientów. Firma korzysta z profesjonalizmu ponad 200 współpracowników oraz z najnowocześniejszych technologii w branży konserw żywnościowych. Dzięki temu możemy przetwarzać warzywa bezpośrednio ze świeżych zbiorów, w kilku etapach i zawsze w ciągu kilku godzin od zbioru. Otrzymaliśmy najważniejsze certyfikaty jakości w branży spożywczej, w tym BRC food, ISO 9001:2008 oraz Certyfikat ICEA dla produktów ekologicznych. W ostatnich latach, dzięki współpracy z Slow Food, produkujemy passatę pomidorową Fiaschetto di Torre Guaceto.
Włochy, Villabate
... dla cukierni, solony dorsz, śledzie, konserwy rybne w oleju, torby, papier bibułkowy itp. Dzięki swoim obiektom i środkom transportu Eurofrutta jest w stanie zapewnić wszystkim swoim klientom codzienną, efektywną i punktualną obsługę, najlepiej spełniając każde zapotrzebowanie.
Włochy, Prato (po)
Produkcja warzyw w oliwie i sosów do grzanek. Giardiniera, papryka w oliwie z oliwek, marchewki w oliwie z oliwek, fenkuł w oliwie z oliwek, cukinia i cebulki w oliwie z oliwek, kalafior w oliwie z oliwek. Sos z karczochów, sosy pomidorowe, sosy z cukinii, sosy z marchewki i cebuli. Nasz produkt nie kieruje się polityką oszczędności, ponieważ wszystkie używane składniki są świeże i najwyższej jakości. Ręczne przetwarzanie jest staranne i skrupulatne, a wszystko jest ukierunkowane na ochronę i bezpieczeństwo, które klient powinien mieć przy spożywaniu naszego produktu, ponad tradycję.
Włochy, Lavello
La Masseria Catena to gospodarstwo rolne założone w 1600 roku, które rozciąga się na powierzchni 100 hektarów. Dzięki zarządzaniu rodziny Carretta, obecnie produkuje oliwę z oliwek extra virgin oraz produkty w oliwie, cenione w lokalnej społeczności, a także wino, zboża, owoce, warzywa i jarzyny.
Przetwarzanie i sprzedaż grzybów...
Włochy, Rovereto
Włochy, Pergine Valsugana
Warzywa konserwowane w oleju...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play