Włochy, Eboli
... (mozzarella, ricotta, scamorza); następnie zwróciła się do publiczności, ponieważ powierzchnia pozwala na rozwijanie dodatkowych biznesów: poprzez stworzenie stref wypoczynkowych, obsługiwanych zarówno przez działalność gastronomiczną, jak i serwującą, za pośrednictwem baru/lodziarni z naciskiem na produkty rzemieślnicze. Głównym obszarem działalności firmy jest produkcja mozzarelli, ricotty i scamorzy.
...W miejscowości Isca dell'Abate w Perito, w prowincji Salerno, znajduje się Fattoria dell'Alento, zakład mleczarski działający na poziomie krajowym i międzynarodowym. Produkcja jest różnorodna i w całości oparta na lokalnych produktach, w ofercie znajdują się: bocconcini z bufala, ciliegine z bufala, mozzarella, warkocze mozzarelli, sery bufali, caciocavallo, ricotta z bufala, scamorza, wędzony caciocavallo, mozzarella di bufala campana oraz mleko. Dystrybucja produktów mleczarskich, produkowanych na miejscu, daje klientom gwarancję zakupu autentycznych produktów o kontrolowanym pochodzeniu.
Latteria di Roverbasso powstała w 1980 roku z pasji właściciela Modolo Dino do sztuki serowarskiej. Wykorzystując w pełni swoje dwudziestoletnie doświadczenie, udało mu się dziś stworzyć nowoczesny zakład produkcyjny. Firma dysponuje nowo wybudowanym obiektem przetwórczym. Na 3.500 m² znajduje się nowoczesne laboratorium produkcyjne, nowy dział solenia z zdecydowanie nowatorskimi technikami, magaz...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play