Włochy, Barletta
...Maceracja na skórkach odbywa się w kontrolowanej temperaturze i trwa 20 dni. Następnie wino trafia do dębowych beczek, gdzie dojrzewa przez co najmniej 12 miesięcy, a potem jeszcze przez rok w butelce, aby uzyskać doskonałą równowagę i bogactwo aromatyczne. Barbera jest hojną i mocną winoroślą, solidną i ważną, która fascynuje złożonymi nutami przypraw, małych czerwonych owoców, runa leśnego, mięty, wanilii i lukrecji. Barbera doskonałej jakości, która doskonale komponuje się z czerwonymi mięsami i dojrzałymi serami, oferując ekscytujące doświadczenie gastronomiczne.
Włochy, Costigliole D'asti
La Casa Vinicola Morando znajduje się w Costigliole d'Asti (AT) w rejonie między Asti, Cuneo a Alessandria, od zawsze znanym z upraw winorośli, z których powstają wina i musujące o najwyższej jakości. Firma od lat z profesjonalizmem, doświadczeniem i pasją produkuje typowe wina piemonteskie, zarówno białe, jak i czerwone, docg, doc i igt, które są butelkowane i wprowadzane na rynek zarówno krajowy...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play