Włochy, Reggio Emilia
Costenaro pochodzą z Valtelliny i od pokoleń zajmują się cukiernictwem. Pierwszym, który przybył do Toskanii, był Geraldo na początku lat sześćdziesiątych, a wkrótce dołączyła do niego cała rodzina. Razem z bratem stworzył pierwszą cukiernię, w której zaczął pracować także szwagier Bruno. Mały Riccardo, syn Albano, od razu zakochał się w tym świecie cukru i mąki, dlatego postanowił podążać śladami...
Rzemieślnicza wytwórnia specjalizująca się w produkcji pasty migdałowej, mini bignè i magnum, tartaletek oraz łódeczek z ciasta kruchego, typowych sycylijskich ciastek. Już eksportujemy do kilku krajów europejskich i z przyjemnością nawiążemy nowe relacje handlowe z zagranicą.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play