Włochy, Bergamo
Bello Fresco powsta z pasji do tradycji kulinarnej Neapolu, a jakość naszych świeżych produktów jest sercem naszej firmy. Rozpoczęliśmy naszą działalność w latach 90., przynosząc tradycyjne produkty mleczarskie z południa na północ Włoch, stale poszerzając naszą klientelę. Do nabiału, który wciąż jest naszą mocną stroną, z czasem dodaliśmy produkty rolnicze (owoce i warzywa) oraz specjały z połudn...
Włochy, Giuliano
Od ponad czterdziestu lat, Di Rosa jest punktem odniesienia w branży cukierniczej, oferując szeroką gamę produktów, które łączą włoską sztukę rzemieślniczą z pasją do jakości. Z ponad 200 artykułami gotowymi do eksportu na całym świecie, Di Rosa to nie tylko marka, ale gwarancja doskonałości i autentyczności. Nasza firma nie tylko dystrybuuje produkty wysokiej jakości, ale specjalizuje się również...
Włochy, Casoria
... bagnolese, oliwki gaeta, papaccelle, friarielli, scarole, bakłażany i karczochy w oliwie, produkty nabiałowe z mleka krowiego i bawolego, wędzone zizzona di battipaglia, gigantyczna plecionka z bawolego mleka, certyfikowane wodorosty (sałata morska) oraz świeże, rzemieślnicze wypieki neapolitańskie... Klientami są: restauracje, pizzerie, puby, bistro, delikatesy, hotele, wspólnoty oraz także klienci indywidualni (sprzedaż detaliczna)...
Włochy, Napoli
... zakwas jest poddawany starannej obróbce, aż do pełnego dojrzewania przez 36 godzin. I to tutaj powstaje gama „Madre”, owoc kreatywności Cupiello i jego zdolności do łączenia najstarszych i najbardziej naturalnych składników: mąki, jajek, cukru, masła i świeżego zakwasu. Nasze główne linie produkcyjne to Cornetti Madre, linia wegańskich croissantów, Muffiny i Tortine jednoporcjowe, Viennoiserie, typowo neapolitańskie przysmaki i wiele innych.
Włochy, Mugnano Di Napoli
... pełni ręcznie robione i z naturalnych, wysokiej jakości składników, półprodukty występują w różnych kształtach, rozmiarach i gramaturach, od zwiniętych, przez kształt ampułki, otwarte lub zamknięte. Farsze do słodkich i słonych potraw przywołują smaki i aromaty neapolitańskie, takie jak ricotta, czekolada, kremy cukiernicze, dżemy i wiśnie do słodkich potraw, oraz intensywne i wyraziste smaki...
Włochy, Milano
Produkcja własna Pastiera Napoletana Produkcja własna pastiera Napoletana na potrzeby dostaw dla działalności gastronomicznej. Produkujemy na zamówienie, cena sprzedaży wynosi 20,00 euro za kg. Kontakty: Francesco Email: fpdesign7@gmail.com Tel: 3479939993 stacjonarny: 0229512493...
Włochy, Somma Vesuviana
Produkujemy słodycze na każdą okazję, typowe neapolitańskie słodycze, takie jak pastiera, struffoli itp. Produkujemy również marcepan, suche i nadziewane ciastka. Dostawy w całych Włoszech.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play