Hiszpania, Geneto San Cristobal De La Laguna
...PRODUKTY PODSTAWOWE: Wina Inzolia autochtoniczne. Graduacja: 12,8 stopni. CUKIER: 50 g/l. AROMATYZACJA: typowa dla naturalnego gorzkiego migdała. PRODUKTY PODSTAWOWE: Wina Nero D'Avola autochtoniczne. Graduacja: 14,2 stopni. CUKIER: 50 g/l. AROMATYZACJA: typowa dla naturalnego gorzkiego migdała.
...Wina w szklanych butelkach o pojemności 0,75 l. Opakowania po 6 butelek. WINO INZOLIA Z MIGDAŁEM. Składniki: Wino, cukier, naturalny aromat migdałowy (2,5%). Aspekt sensoryczny: Wino przezroczyste o słomkowożółtym kolorze. Ma słodki, owocowy smak z nutami białych owoców, z wyraźnym zapachem i smakiem gorzkiego migdała. NERO D'AVOLA Z MIGDAŁEM. Składniki: Wino, cukier, naturalny aromat...