...Złotysyrop (przezroczysty, złoty, lepki syrop) ma charakterystyczny, naturalnie skarmelizowany, łagodny smak oraz złoty kolor. Pełni tę samą funkcję co syropy inwertowane, ale z dodatkowymi kolorami i smakiem. Używany jest w pieczeniu oraz w sosach wytrawnych. Nie zawiera dodatkowych aromatów ani barwników. To tradycyjny złotysyrop wykonany z naturalnych składników cukrowych.
... z jagnięciną, duszona bizonina, hamburger, ogon wołowy w sosie pomidorowym, quiche z krwią i jabłkami, stek z frytkami
Winiarstwo Techniki winiarskie Domaine łączą najnowocześniejsze procesy z poszanowaniem pewnej tradycji Bordeaux. Fermentacja odbywa się w termoregulowanych zbiornikach ze stali nierdzewnej
Opakowanie: Karton z 6 butelkami po 50cl
Domaine: Les Grands Châteaux de France
Aplikacja: Cadillac-Côtes de Bordeaux
Rocznik: 2003
Szczep: Sémillon
Uprawa: Zrównoważona
Etykieta: AOC (Appellation d'Origine Contrôlée)
Referencje: Złoty medal...
...Ten syrop łączy w sobie wspaniale słodki aromat agawy z intensywną nutą syropu klonowego.
Ta kombinacja oferuje zupełnie inne doświadczenie słodyczy i doskonale łączy zalety syropu klonowego oraz syropu z agawy.
Smak: lekko karmelowy z akcentem agawy
Aromat: karmelowy z nutą agawy
Kolor: lekko złoty...
Oferujemy szyte na miarę rozwiązania słodzące, a także szeroki asortyment standardowych produktów słodzących, w tym cukier płynny i inwertowany, mieszanki z syropami glukozowymi i fruktozowymi, płynna fruktoza, cukier trzcinowy, syropy paszowe, specjalistyczne syropy piekarskie, syropzłoty, melasa, fondanty oraz mieszanki ze Stewią i Neotamem, w tym suche mieszanki do użytku stołowego i...