...Złoty syrop (przezroczysty, złoty, lepki syrop) ma charakterystyczny, naturalnie skarmelizowany, łagodny smak oraz złoty kolor. Pełni tę samą funkcję co syropy inwertowane, ale z dodatkowymi kolorami i smakiem. Używany jest w pieczeniu oraz w sosach wytrawnych. Nie zawiera dodatkowych aromatów ani barwników. To tradycyjny złoty syrop wykonany z naturalnych składników cukrowych.
Francja, Auxerre
... z jagnięciną, duszona bizonina, hamburger, ogon wołowy w sosie pomidorowym, quiche z krwią i jabłkami, stek z frytkami Winiarstwo Techniki winiarskie Domaine łączą najnowocześniejsze procesy z poszanowaniem pewnej tradycji Bordeaux. Fermentacja odbywa się w termoregulowanych zbiornikach ze stali nierdzewnej Opakowanie: Karton z 6 butelkami po 50cl Domaine: Les Grands Châteaux de France Aplikacja: Cadillac-Côtes de Bordeaux Rocznik: 2003 Szczep: Sémillon Uprawa: Zrównoważona Etykieta: AOC (Appellation d'Origine Contrôlée) Referencje: Złoty medal...
Niemcy, Trittau
...Ten syrop łączy w sobie wspaniale słodki aromat agawy z intensywną nutą syropu klonowego. Ta kombinacja oferuje zupełnie inne doświadczenie słodyczy i doskonale łączy zalety syropu klonowego oraz syropu z agawy. Smak: lekko karmelowy z akcentem agawy Aromat: karmelowy z nutą agawy Kolor: lekko złoty...
Holandia, Boxtel
...syrop glukozowy, woda, pektyna E440, alginian sodu E401, karagen E407, kwas cytrynowy E330, cytrynian sodu E331, mleczan wapnia E327, fosforan trójwapniowy E341, sorbinian potasu E202, barwniki dwutlenek tytanu E171; Brilliant Blue E133. Złoty z brokatem...
Czechy, Zvoleneves
Oferujemy szyte na miarę rozwiązania słodzące, a także szeroki asortyment standardowych produktów słodzących, w tym cukier płynny i inwertowany, mieszanki z syropami glukozowymi i fruktozowymi, płynna fruktoza, cukier trzcinowy, syropy paszowe, specjalistyczne syropy piekarskie, syrop złoty, melasa, fondanty oraz mieszanki ze Stewią i Neotamem, w tym suche mieszanki do użytku stołowego i...