Lokal, zarządzany przez rodzinę Zambon od czterdziestu lat, dysponuje 50 miejscami w trzech salach, a także kolejnymi stu w przestronnym ogrodzie na Campo Santo Stefano. Kuchnia proponowana przez szefa kuchni to tradycyjna kuchnia wenecka. Rzut oka na menu: mieszane przystawki rybne i włoskie, różne risotta, linguine z owocami morza, grillowane ryby; desery na łyżkę i domowe tarty. Typowe dania to gnocchetti alla Santo Stefano oraz pieczony branzino. Duża różnorodność pizz dopełnia już bardzo kuszące menu.
Włochy, Marano Vicentino
Sprzęt Rolniczy...
Włochy, Cittadella
Komponenty ze Stali Nierdzewnej - Narzędzia...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play