...•Można dozować: czekoladki, czekoladki likierowe i czekoladki pralinowe.
•Czekolada może zawierać cząstki stałe o grubości do 3 mm.
•Model wykonany zgodnie z potrzebami produkcyjnymi i dostosowany do form klienta.
•Strefa dozowania, zarówno zbiornik, jak i dysze dozujące, jest podgrzewana, aby ułatwić gorące dozowanie czekolady w regulowanej temperaturze, zapewniając optymalne warunki dla...
...Produkujemy zbiorniki do czekolady z bocznymi skrobakami, w formie cylindrycznych komór. Posiadają funkcję grzania z kontrolą PID. Mieszadło z regulacją prędkości, możliwość mieszania ciągłego lub w trybie start/stop. Służą do przechowywania czekolady w stałej temperaturze, w płynnej formie i o jednorodnej strukturze.
W naszych zbiornikach do przechowywania czekolady, wykonanych w całości z materiału AISI304, z bocznymi skrobakami, przechowuj swoją czekoladę w płynnej i jednorodnej formie.
...Kuchnia do produkcji czekolady o pożądanej pojemności
Miksery czekoladowe
Zbiorniki do topnienia tłuszczu
Stalowe zbiorniki do przechowywania czekolady
Młyn do cukru pudru
Turbo mikser do wstępnego przygotowania...
...dla rolników oraz dla miłośników czekolady w Kolumbii i za granicą, ponieważ będzie dostępne więcej wysokiej jakości kakao z Kolumbii.
Kakao Tumaco z Kolumbii pochodzi z odmian Trinitario. Intensywny czekoladowy profil z przyjemną goryczką i niską kwasowością.
Pochodzenie: Kolumbia
Region: Tumaco
Odmiana: Trinitario
Wskazówki: Kremowy, Przyprawy, Orzechowy
SKU: 5430002193175
CZYSTA CZEKOLADA: 100% ziarna kakaowe
Energia: 550Kcal, 2300kJ
Tłuszcz całkowity: 52g
w tym Tłuszcz nasycony: 31g
Węglowodany: 5g
w tym Cukier: 0g
Białko: 15g
Sól: 0g...
...Produkujemy maszyny do enrobingu o różnych pojemnościach (pompa lub dysk).
Maszyny są przystosowane do pracy z czekoladą naturalną lub czekoladą compound.
Różne szerokości taśm na życzenie.
Odłączany zbiornik na czekoladę ułatwia pokrywanie produktów dwoma różnymi kolorami. (opcjonalnie)
Panel elektryczny na maszynie do pokrywania czekoladą pozwala na regulację kontroli temperatury, prędkości taśmy, grubości pokrycia czekoladą oraz wibracji.
Kompletne, dolne lub górne pokrycie produktów.
...Temperówki, enrobownice i ich akcesoria do enrobowania i formowania czekolady, które umożliwiają produkcję cukierków, pralinek, napolitank, tabliczek czekolady, trufli oraz formowania pustych kształtów, idealne rozwiązanie do enrobowania pralinek, batoników zbożowych, wafli ryżowych, ciast, ciastek… Tunel chłodzenia czekolady z linią do enrobowania lub formowania dla cukierków i tabliczek, enrobownica do gum do żucia i lizaków. Automatyczny zbiornik do enrobowania, kompletny, pod klucz i dostosowany do potrzeb. Linia do formowania kropelek i soczewek oraz figurek ...
...Linia do kropli
Rozmiar kropli czekolady można dostosować
w zakresie od 0,05 do 0,9 gr
Każda kropla ma swój własny tłok
Nadawca ma wysoką precyzję, ponieważ dozowanie odbywa się za pomocą serwomotorów.
Zbiornik nadawcy jest podwójnie izolowany i
kontrolowany pod względem temperatury
Nadawca ma mieszadło
Łatwe czyszczenie
Sterowanie PLC
Wydajność: 33-600 kg/godzinę...
...Czekoladziarka 5L czarna Casselin
Podstawa z ABS i zbiornik z poliwęglanu
Mieszadło ze stali nierdzewnej
Utrzymanie temperatury za pomocą systemu kąpieli wodnej
Zbiornik ze stali nierdzewnej z termostatem bezpieczeństwa
Regulowany termostat temperatury: + 65 ° do 85 ° C
Zdejmowany kran z systemem antykropelkowym
Wskaźnik pracy / wyłączenia świetlny
Taca ociekowa
Pojemność: 5 litrów
Moc: 1006 W / 230 V
Wymiary: S 410 x G 280 x W 460 mm
Waga: 8,4 kg
Czekoladziarka dostępna również w wersji 10L (zobacz poniżej nasze powiązane produkty).
Ref:CCH5LN...
... schładza, a następnie przesyła na taśmę transportową gotową do pakowania. Maszyna jest wyposażona w zbiornik do topnienia czekolady. Dostępne prędkości produkcji to 10.000 i 20.000 stożków na godzinę.
Dostępna wersja półautomatyczna.
Szybka, dokładna i higieniczna.
... trochę, ale często.
W rzeczywistości - masz zbiornik ze stali nierdzewnej podgrzewany do określonej temperatury. Możesz włożyć zarówno zimne, twarde masło kakaowe, jak i gorące, nie-temperowane. Następnie umieszczasz pojemnik w urządzeniu o ustalonej stabilnej temperaturze i zostawiasz go na 12-24 (lub więcej) godzin, aż w inkubatorze wydarzy się magia i masło zamieni się w gęstą pastę - idealną do dodania do produktu.
Wymiary 320 x 220 x 230 mm;
Waga 2 kg;
Nośność 2 kg;
Zasilanie elektryczne 220 V ~ 50 Hz;
Pobór mocy 0,1 kW/h;
Materiał Stal nierdzewna AISI 304;
Zakres grzania 20 - 50 °C.
Formowanie ciastek, maszyna do kremowania ciastek, młyn do cukru pudru do ciastek, piekarnik, mikser do przygotowywania ciasta, maszyna do odpadów, grupa cylindrów tnących, zbiornik magazynowy, kocioł do pieczenia, kocioł do topnienia tłuszczu, depozytor do napełniania czekolady, mikser turbo, depozytor, mikser do przygotowywania czekolady, tunel chłodzący czekoladę, maszyna do pokrywania...