Włochy, Mesoraca
...Pancetta arrotolata jest wytwarzana z chudej części brzusznej wieprza, która jest starannie masowana ręcznie i przyprawiana naszymi charakterystycznymi kalabryjskimi przyprawami. Pozostawia się ją do dojrzewania przez ponad 70 dni w kontrolowanej temperaturze i wilgotności. W przeciwieństwie do pancetty tesa, pancetta arrotolata jest zwijana na siebie i ręcznie związana. Na końcu prezentuje się...
Włochy, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Przygotowany z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, średnio mielonego i pokrojonego w kostkę słoniny, pakowany w jelito kolagenowe i dojrzewający. PROSCIUTTO - noga wieprzowa "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Przygotowana z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, to typowa toskańska wędlina w jelicie kolagenowym, aromatyzowana nasionami kopru. PANCETTA z czystego wieprzowiny, zwinięta lub rozłożona, solona i dojrzewająca po toskańsku.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play